xaryon Opublikowano 17 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 (edytowane) Hej, jestem właśnie na etapie wymiany oryginalnego radia w moim e46 i szukam stacji multimedialnej na Androidzie. Ponieważ jestem laikiem w kwestii montażu takiego sprzętu, szukam sklepu na terenie Wrocławia lub okolic, gdzie oprócz sprzedaży stacji, możliwe będzie zamontowanie jej przez sprzedawcę. Czy macie może namiary na taki sklep? Edytowane 17 Czerwca 2019 przez xaryon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 17 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 Hornhagen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xaryon Opublikowano 17 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 3 godziny temu, BASTARS napisał: Hornhagen Nie mają takiego, którego ja szukam. Coś pokroju tego modelu z załącznika - bardzo fajnie komponuje się z deską rozdzielczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dindon1234 Opublikowano 18 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Oryginalnie masz radio 1 czy 2din? Znaczy się radio czy jakieś nawi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xaryon Opublikowano 18 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 9 minut temu, dindon1234 napisał: Oryginalnie masz radio 1 czy 2din? Znaczy się radio czy jakieś nawi? 1DIN Business CD, bez żadnej navi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dindon1234 Opublikowano 18 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 27 minut temu, xaryon napisał: 1DIN Business CD, bez żadnej navi. Montaż nie jest szczególnie trudny, miałem okazję robić z 3-4 razy. Tylko panel od klimatronika trzeba przenieść niżej. Albo kupujesz oryginalny "stojak" od navi i klimatronik trzyma się normalnie, a jak zostawisz stary stojak to klimatronik trzeba jakoś umocowić po swojemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xaryon Opublikowano 18 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 7 minut temu, dindon1234 napisał: Montaż nie jest szczególnie trudny, miałem okazję robić z 3-4 razy. Tylko panel od klimatronika trzeba przenieść niżej. Albo kupujesz oryginalny "stojak" od navi i klimatronik trzyma się normalnie, a jak zostawisz stary stojak to klimatronik trzeba jakoś umocowić po swojemu. Nie takie było pytanie Wiem tylko w teorii, jak wygląda montaż, po prostu nie chcę się tego podjąć samodzielnie. Szukam sklepu, który sprzedaje tego typu urządzenia i oferuje też usługę montażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dindon1234 Opublikowano 18 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 10 godzin temu, xaryon napisał: Nie takie było pytanie Wiem tylko w teorii, jak wygląda montaż, po prostu nie chcę się tego podjąć samodzielnie. Szukam sklepu, który sprzedaje tego typu urządzenia i oferuje też usługę montażu. Ja nie mówię że Ty to musisz montować. Ale jeśli chciałbyś, żeby sklep Ci to zrobił to wątpię że będą szukać dla Ciebie taki stojak pod navi, ewentualnie kupią z ASO za 300zł, tak tylko daję radę żebyś może na własną rękę tego poszukał jeśli zdecydujesz się na montaż w firmie, bo kilka groszy w kieszeni zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xaryon Opublikowano 18 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 15 minut temu, dindon1234 napisał: Ja nie mówię że Ty to musisz montować. Ale jeśli chciałbyś, żeby sklep Ci to zrobił to wątpię że będą szukać dla Ciebie taki stojak pod navi, ewentualnie kupią z ASO za 300zł, tak tylko daję radę żebyś może na własną rękę tego poszukał jeśli zdecydujesz się na montaż w firmie, bo kilka groszy w kieszeni zostanie A, o tej ramce wiedziałem Na ebay można dorwać po taniości oryginał. Grunt to na razie dorwać stację w rozsądnej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ans Opublikowano 19 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 znany mi temat, nie znalezlismy nikogo kto by sie tego podjął, finalnie montowalismy sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xaryon Opublikowano 19 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 55 minut temu, Ans napisał: znany mi temat, nie znalezlismy nikogo kto by sie tego podjął, finalnie montowalismy sami Powiem tak, jakby to była tylko kwestia przekładki panelu klimy i montaż radia to może i bym też zaryzykował, ale chciałem od razu kupić z mikrofonem i puścić go np. po słupku A od strony kierowcy, a to już przekracza me skromne zdolności Jakby to była elektronika pokroju laptopa, peceta albo konsoli to nie byłoby problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ans Opublikowano 19 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 powiem Ci ze nie bylo tak zle wlasnie puscilismy go po slupku dasz rade sam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi