czarny325 Opublikowano 16 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 Witam wszystkich mam problem mianowicie nie załacza mi sie wentylator klimatyzacji w BMW E46 ze 1/2006r seryjnie był silnik w aucie N46B20 z wentylatorem miedzy silnikiem a chłodnicą obecnie auto jest po swapie na M62B44 silnik chłodzi visco a wentylator klimy zamontowałem z przodu chłodnicy wtyczka identyczna jednak po odpaleniu klimy wentylator nie startuje napiecie na wtyczce jest napiecie a na kablu sterujacym jest 14v z tego co wyczytałem na forach wentylator powinien sie odpalić przy napieciu 5,7V kompresor klimy jest z e46 jedyny jaki bład jest w ukłacie klimatyzacji to AUC to czujnik zapachów wiec chyba nie ma wpływu na wentylator jeśli ktoś zna rozwiazanie bede wdzieczny lub jest w stanie to ogarnać a jest z dolnegoslaska proszę o info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi