yapis Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Witam, potrzebuje wymienić gumy stabilizatora przedniego i moje pytanie to jaką średnicę tych gum kupić? Zmierzyłem suwmiarką stabilizator i wychodzi mi 25mm, ale jak przekręciłem koło to widać te gumy i na jednej jest podany nr OEM 1 094 556 co po wpisaniu daje 24mm i teraz zgłupiałem jaki rozmiar zamówić. I jakie gumy wybrać? Myślałem o febi bądź meyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 kup mniejsze to tylko mm, tym bardziej że drążek stabilizatora na 100% masz już wytarty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yapis Opublikowano 3 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Dzięki to tak zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi