Chacko e30 Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Lista:1. Kosa2. Tequila3. Czaku4. MP240 NA 90%5. Monka6. k0nr4d (o ile przewidziany kac po sobocie na to pozwoli)7. CzAkSs 8. NIEDZWIEDZ78 9. Chudziutki 10. Chacko e30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broder Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Lista:1. Kosa2. Tequila3. Czaku4. MP240 NA 90%5. Monka6. k0nr4d (o ile przewidziany kac po sobocie na to pozwoli)7. CzAkSs 8. NIEDZWIEDZ78 9. Chudziutki 10. Chacko e30 11. Broder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Lista:1. Kosa2. Tequila3. Czaku4. MP240 NA 90%5. Monka6. k0nr4d (o ile przewidziany kac po sobocie na to pozwoli)7. CzAkSs 8. NIEDZWIEDZ78 9. Chudziutki 10. Chacko e30 11. Broder12. SeboWysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 W dniu 29.05.2019 o 17:13, Chacko e30 napisał: Już umarł... teraz tylko drgawki zostały ?liczyłem że jak są publikacje i więcej ludzi zaczęło przyjeżdżać to będzie lepiej... ale lepiej strzelić Focha bo ktoś coś napisał. Ogarnij, że właśnie te osoby ze "świeżą krwią" które chciały rozkręcić MB na FB i Insta zniechęcają się przez Twoje wiecznie pierd....lenie. Btw jesteś tu mnóstwo lat, może czasami warto było by ruszyć d***ę i wykazać jakąś inicjatywę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konik Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 2 godziny temu, Broder napisał: Lista: 1. Kosa 2. Tequila 3. Czaku 4. MP240 NA 90% 5. Monka 6. k0nr4d (o ile przewidziany kac po sobocie na to pozwoli) 7. CzAkSs 8. NIEDZWIEDZ78 9. Chudziutki 10. Chacko e30 11. Broder 12. Sebo 13 konik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 25 minut temu, Forest napisał: Ogarnij, że właśnie te osoby ze "świeżą krwią" które chciały rozkręcić MB na FB i Insta zniechęcają się przez Twoje wiecznie pierd....lenie. Btw jesteś tu mnóstwo lat, może czasami warto było by ruszyć d***ę i wykazać jakąś inicjatywę? Forest zastanów się co Ty do mnie mówisz.. Prześledź posty w tył,a dopiero potem napinaj koszulkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 stękacie że nikt nie wychodzi z inicjatywą, a jak ktoś chce coś podpowiedzieć to pierd....lenie? Zaraz ban pewnie poleci , bo to dość częste podejście jak ktoś wam zwróci uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 2 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 stękacie że nikt nie wychodzi z inicjatywą, a jak ktoś chce coś podpowiedzieć to pierd....lenie? Zaraz ban pewnie poleci , bo to dość częste podejście jak ktoś wam zwróci uwagę. Podaj przyklady bo chyba Ci sie fora popierd.lilyWysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 (edytowane) Kosa, jak jest to sam wiesz... Chyba za długo jestem na tym forum bo dalej nie rozumiem o co w tym wszystkim chodzi. Gdyby nie wasze podejście,trochę inaczej by się to trzymało (choćby sms z zaproszeniem na urodziny klubu i dopiskiem "tylko nie mów nikomu"). Maxbimmer umarł bo zamiast zdobywać ludzi, posłuchać kogoś z boku, kogoś kto ma jakieś pomysły (nie mówię o sobie). Na kilku najtach do tyłu zaczęła się debata na temat rozpoczęcia sezonu, z tego co pamiętam to chyba @Francuz wyszedł z jakimś pomysłem (w namysłowie) i co? Cisza bo to jaśnie księża boją się mojego pierd....lenia? Zapomniałeś jak zarzuciłeś bokiem e30 na aleji? Nawet słowa nie wspomniałeś, ale chłopaka (jakiś znajomy @Nev) chciałeś banować bo zrobił dokładnie to samo co Ty i ja.. Edytowane 2 Czerwca 2019 przez Chacko e30 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Nie, to nie ja startowalem z takim pomysłem, także nic o tym nie wiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 6 minut temu, Francuz napisał: Nie, to nie ja startowalem z takim pomysłem, także nic o tym nie wiem ? A to przepraszam, ktoś z waszej okolicy rzucił tematem że możnaby zrobić w namysłowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzonny Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Panowie, jeśli mogę coś zasugerować to myślę że dobrze by było przenieść tą dyskusję na inny wątek bo jak to czytam to mam ochotę nie tylko odpuścić sobie myślenie o najtach ale też w ogóle przebywanie na tym forum... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Forum jest po to żeby każdy miał prawo wyrazić swoje zdanie, choć może w innym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Ja już zakończyłem "dyskusje", poczekam na Lepsze czasy forum i może wrócę ... Pewnie nastąpi to jak część szeryfów ogarnie emocje i zrozumie moje obiekcje. Mimo wszystko miłego dnia Panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzonny Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 5 minut temu, BASTARS napisał: Forum jest po to żeby każdy miał prawo wyrazić swoje zdanie, choć może w innym temacie Ale ja nie mówię absolutnie że ktokolwiek ma nie wyrażać swojego zdania, dyskusja zwykle wychodzi na korzyść ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Będą jakieś fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0nr4d Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 23 godziny temu, Pawel4freak napisał: Będą jakieś fotki? Nie widzialem by ktoś robił 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi