Lijo Opublikowano 24 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 (edytowane) Witajcie! Z bólem czterech liter muszę sprzedać swojego sedana. Powiększyła mi się rodzina i musiałem kupić mini vana (Jak zobaczycie S-Maxa z ramkami maxbimmer to ja ) Rok: kwiecień 1999 Przebieg: 298688 km. Paliwo: PB + LPG BRC Wyposażenie: - klimatronik (nabity i oczyszczony - chłodzi jak poyebany) - elektryczne szyby przód - standardowy komputer pokładowy (temperatura, spalanie itp) - kierownica trój ramienna (oryginalnie była 4ro - dorzucam) - butla w tylnym kole - światła do jazdy dziennej - zapas - dojazdówka. Dorzucam pełno wymiarową stal. - komplet narzędzi BMW - radio pioneer USB/MP3 Serwisy: - komplet tulei tylnego zwieszenia i wózka dyferencjału - wyspawany nowy wydech z nowym katem (od początku do końca) - nowe tarcze i klocki przód - regeneracja gumek i tłoczków zacisków przód - nowa piasta lewy przód - nowe uszczelki osłony rozrządu i pokrywy zaworów - komplet nowych wtrysków gazu BRC wraz z filtrami i regulacją gazu i analizą spalin. - 2 tys po wymianie oleju - nowa odma i wąż odmy Do zrobienia? - sonda lambda - już jest w schowku (ori BOSCH) - tylko wymienić. Na razie check engine skasowałem i się nie zapalił ale na pewno wróci Auto robiłem pod siebie ale niestety życie pisze swoje scenariusze i muszę je sprzedać. Oprócz potrzeby wymiany sondy auto nie wymaga żadnego wkładu finansowego. Aktualne OC i PT. Cena 7000 do negocjacji Auto można zobaczyć w miejscowości Siedlec Trzebnicki albo na życzenie mogę przyjechać nim do pracy do Wrocławia. tel 696 024 537 Edytowane 13 Sierpnia 2019 przez Lijo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi