Iskra_Pszczyna Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Ludzie co myślicie o tej niuni?? http://drongalf1.wrzuta.pl/obraz/vazj9OdMOK/bmw_4 Pozdro <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 spotkaj taka na drodze jak slonce bedzie walilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 albo policje to dowod odrazu zabiora bo takie cos jest zabronione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Pamiętam, że na allegro ktoś sprzedawał lakier (czy lakierowanie) w takim właśnie "kolorku". ale było to przeokropie drogie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bea i kondor Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 auto pochodzi z madrytu byla wystawiona na sprzedaz niestety nie pamietam ceny ale poszukam jak znajde dam link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 nie...wszedzie byloby widac odciski paluchow he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 juz ja gdzies widziałem na forum chyba na stronie humor były tam tez inne zdjecia bumek typu wiejski tuning... porarzka jak tak mozna oszpecic auto pytanie_bmw mi osobiscie sie nie podoba :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi