czarny19 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 mam pytanie czy ktoś ma założony podłokietnik taki z seri uniwersalny jeżeli ktoś ma to mógłby wrzucić fotke jak to wygląda i czy wogóle one pasuja i nie przeszkadzają?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian W Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Mam cos takiego u siebie w e36 i raczej odradzam , moze nie wyglada to zle ale strasznie trzeszczy ,mozna je dopasowac tak zeby byly wygodne, zacheta moze byc tylko koszt , w stosunku do orginalu. Fotek niestety nie mam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny19 Opublikowano 1 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 a jak jest z ręcznym nie przeszkadza taki podłokietnik ?? chce załozyc dokładnie taki http://www.allegro.pl/item207338231_super_podlokietnik_6_kolorow_hit_cena_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzussmen Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 ja odradzam szkoda kasy fatalne wykonanie i trzeszczy jak by miał zaraz sie rozpaść <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ninja103 Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 racja racja tez odradzam co orginal to orginal tylko cena orginału masakra .... wiec lepiej po prostu nic nie kupić , bo jeżeli ma cię ten podłokietnik z allegro denerwować :mrgreen: lepiej dać na luz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Kiedys mialem podlokietnik zalozony w swojej pierwszej buni e30. Nawet wygladalo jako tako, ale cholernie nie wygodne do manualnej skrzyni. Przeszkadzalo jak diabli przy zmianie biegow, a szczegolnie jesli chcialem szybko zmienic. Strata kasy. Mialem zalozony az cale 3 dni.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny19 Opublikowano 12 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 a mi si to strasznie podoba dokadnie takie http://allegro.pl/item290899183_super_podlokietnik_5_nowych_wzorow_ss_vat.html a może ktoś to ma założone i mógłby fotke wrzucić i czy to pasuje do e36 ? niestety nie stac mnie na oryginał bo cena jest strasznie odstraszająca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi