Damian W Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Witam wszystkich. Mam problem jak w temacie i pytanie jest takie , czy macie jakis patent na przyciemnienie tylniej szyby w E36 coupe ? dwie tylne boczne wyszly mi calkiem calkiem ale na tyl juz poszly mi dwie folie ;( . Moze jakis zaklad we wrocku ? ( niedrogi niekoniecznie z atestem). PS. Szukam dystansy 20mm do tego modelu na tyl ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 1. na żmigrodzkiej zaraz na początku zaraz za salonem subaru 2. az 20 ? to jakie masz kola z jakim ET Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 zobacz na grota-roweckiego "AUTO-STYLE" tylko niewiem jak tam przyciemianie wychodzi finansowo pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 mi przyciemniali w ten sposob: najpierw na mokro nalozyli folie na szybe od zewnatrza auta, wycieli ja, dopsowali i nagrzali ja zeby idealnie pasowala. Pozniej porostu zalozyli ja wewnatrz auta i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian W Opublikowano 15 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Dzieki za informacje gdzie mozna to zrobic , jak mi sie nie uda tak jak pisze maximus to podjade. Nie jestem pewien ET mam chyba 45 felgi 17 ATS-a , ale ostatnio mialem malego dzwonka jakis busik zawadzil moj prawy tyl ;-( (braklo 0,5 metra) i przy okazji naprawy poszerzylem nadkola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafikone Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Ja tez polecam na zmigrodzkiej:)mi za tylnia szybke do e30 wzieli 100 zl tylko musialem sam sobie ja wyjac i zamontowac a jak Ci sie nie chce bawic to mysle ze 20-30 zloty trzeba doplacic:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 zobacz na grota-roweckiego "AUTO-STYLE"tylko niewiem jak tam przyciemianie wychodzi finansowo pytanie_bmw http://folieokienne.com.pl/autostyl/cennik/index.htm To jest ich cennik, nie wiem, czy to jest jakaś taka super korzystna cena, ale trzeba przyznać, że ilekroć tamtędy przejeżdżam , to sporo aut tam stoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 tylko jezeli sam lub ktos ci bedzie zakladal to przypilnuj zeby porzadnie przewody grzejne przemyli <bmw> <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 AutoKomplex w Mirkowie k.Wrocławia ul.Rzemieślnicza 6 tel. 607-103-707 jesli przyciemniac szyby to tylko tutaj, moze koles bierze ze 30 zł wiecej niz gdzie indziej ale robi to BARDZO FACHOWO DOKLADNIE I PORZADNIE POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 a ja powiem ta ze kazdy kto ma certyfikat porzadnego producenta folii nie moze dac dupy przy twoim samochodzie bo mozesz mu smrodu narobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesil77 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 witam panowie jezeli chcecie przyciemnic szybki w swoich buniach to ja cos takiego robie w firmie .... prywatnie tez robie to folia 3m . folia ma 7 lat gwarancji na odbarwienia i rysowanie sie (oczywiscie nie srubokretem) jakby ktos chcial to piszcie robie to od jakis 2 lat [ Dodano: 20 Kwiecień 08, 19:28 ] a jeszcze gdyby ktos potrzebowal to szyby terz wymieniam [ Dodano: 20 Kwiecień 08, 19:30 ] szyby wymieniam od 8 lat [ Dodano: 28 Kwiecień 08, 20:41 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi