Pakitko Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 (edytowane) Siemanko majstrom, walczę z pewnym e90 i potrzebuje pomocy. Otóż mam pompę dsc o innych numerach, bo o tych samych nie mogę znaleźć. Pompa po wsadzeniu zakodowana, teraz potrzebuje dopisać vin lecz winkpf odmawia posłuszeństwa i współpracy wywala błędy ????. Po wpisaniu numeru zusb w winkpf nie odnajduje nr error, po rozwinięciu listy modułów nie ma mojego nr na liście a przy wyborze innego także wywala error. Tool32 nie chce odczytac vinu z pliku dsc 87.prg Patrzyłem, na wgranych plikach e89 też nie ma nr sterownika mojego . Także próbuje odczytać vin z dsc 87. Prg w tool 32 i też nie idzie wyskakuje error Błędy winkpf w zdjęciach a także Tool32 Edytowane 13 Kwietnia 2019 przez Pakitko poprawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi