xaryon Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 1 godzinę temu, Kopcio napisał: Ehhh, mieć kasę na coś lepszego niż e46 318 Ci... A co do zasad, to jeśli rozdźwięk jest tak duży, że może zjechać się buractwo, to może wypadałoby zrobić jakiś filtr, nie wiem - jak kolejny samochód wjedzie i zaparkuje to podejść oraz w jakiś sposób upewnić się, że pamięta o zasadach spotu. Może przesadzam, ale z drugiej strony jeśli jakieś ameby mają się pojawiać, a takie pytanie ich odstraszyć i sobie pojadą, to ja wolę być na takim, odchudzonym spocie pełnym ludzi z kulturą, niż na parkingu zawalonym gruzami ciągniętymi z Raichu za 1k Euro i słuchać przegazówek i wąchać paloną gumę, bo się Sebixy chcą pochwalić. Jeśli mamy walczyć z tym nieszczęsnym obrazem BMW w Polsce, zróbmy to konsekwentnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chexer Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Piękne auto, chociaż nie jestem zwolennikiem naklejania znaczków M6 na 6er a dieslu Co do całej akcji - proponuję podczas następnego wydarzenia zrobić wielki napis na bannerze fejsbukowym o zakazie upalania. Jeżeli to nie poskutuje, można już przejść do konkretniejszych działań. Nawet wyłączyć te wydarzenia na FB i tak jak było wcześniej - temat na forum i tyle. Ewentualnie na FB link do tematu na forum, bez podawania miejsca i czasu (trzeba się zarejestrować). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 9 godzin temu, Scrat napisał: Tak jak pisałem - nie oczekuje, że będą latać po każdym i informować, nie moja sprawa co robią w prywatnym czasie, sam też po wszystkich nie latałem. Chciałbym też zauważyć, że zdarzało się przenosić w trakcie spotu a patrząc na dzisiejszą pogodę nie byłoby to dziwne. I nie jakaś grupa lecz 90% osób spokojnie co mogło wskazywać jedno mając na względzie głosy w tym temacie, że lepiej na Burger Kingu. Co do godziny - wydarzenie na facebooku wyraźnie wskazywało godziny 15-18 (wiadomo, że godziny orientacyjne, ale skoro tak jest to może warto to zmienić skoro chcecie uderzyć w nowe osoby za pomocą social media?). Bywałem wcześniej na najtach i wiem jak to wygląda dlatego napisałem, że jestem mile zaskoczony frekwencją i zarazem lekko zdziwiony faktem, że tak nagle wszyscy się rozjechali jakby się paliło czy coś. Ale łatwiej zaatakować Nie płaczę, nie użalam się, nie atakuję. Stwierdzam tylko fakt. Ale widać nie ma sensu zwracać uwagi tak więc w tym temacie tyle ode mnie. Scrat jak odebrałeś to jako atak to nie takie były moje intencje także luzik i to, że pojechało 90% osób wynikło z tego, że nagle się rzucili w pogoń za ekipą, która wspólnie pojechała na innego spota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polakosbanditos Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Prosze o jakies zdjecia w miare mozliwosci ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mjphoto Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Kilka fotek ode mnie . Będzie tego więcej ale to za jakiś czas . 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KULFON Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 (edytowane) świetne zdjęcia! Dyziowóz wymiata Edytowane 8 Kwietnia 2019 przez KULFON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejewski Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 7 godzin temu, mjphoto napisał: Kilka fotek ode mnie . Będzie tego więcej ale to za jakiś czas . nie ładzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIEDZWIEDZ78 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 14 minut temu, Maciejewski napisał: nie ładzia Ta ni działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid111 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Działa, jeżeli oglądacie zdjęcia na Tapa to wam się nie wyświetlają tak jak mi strona mobilna forum działa i tam już zdjęcia są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polakosbanditos Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Mi sie z kompa nie wyswietla niestety... ;-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid111 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudziutki Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 U mnie nie działa ani na mobilnej ani na laptopie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4ll Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Niemniej pstrykających było więcej, a fotek tylko tyle? Smuteczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zkumeku Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 48 minut temu, r4ll napisał: Niemniej pstrykających było więcej, a fotek tylko tyle? Smuteczek Śmiem zaśmieszkować, że pstrykających było więcej niż uczestników ? Aż po kebsa poszedłem by to obserwować 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudziutki Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 13 minut temu, Zkumeku napisał: Śmiem zaśmieszkować, że pstrykających było więcej niż uczestników ? Aż po kebsa poszedłem by to obserwować Tylko gdzie te zdjęcia teraz są? Trzeba wprowadzić zasadę że zdjęcia można robić pod warunkiem przesłania ich później tutaj ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chexer Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Zdjęcia i filmiki są na instagramach i fejsbukach ludzi, którzy nigdy nawet nie wchodzili na maxbimmer.pl ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nev Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 W dniu 9.04.2019 o 11:00, Chudziutki napisał: Trzeba wprowadzić zasadę że zdjęcia można robić pod warunkiem przesłania ich później tutaj lol 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mjphoto Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Wrzucam resztę fot ze zlotu Wybaczcie że tak długo to trwało ale obrabiałem też zdjęcia z sesji F10 od @Krzyviek 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczmar_e30 Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Ładne fotencje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjphoto Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 W dniu 24.04.2019 o 08:19, Kaczmar_e30 napisał: Ładne fotencje Wielkie dzięki zapraszam też na sesje indywidualne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boryse90 Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 W dniu 8.04.2019 o 17:30, KULFON napisał: świetne zdjęcia! Dyziowóz wymiata Panie kulfon jak mogę się z panem skontaktować ? Chodzi mi gdzie mogę kupić dobre repliki felg 313 18 takie jak miał pan na sprzedaż ? Bo ori chyba nie wychodziły a przynajmniej nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Oczywiście , że wychodziły 18 w oryginale.,. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0nr4d Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 13 godzin temu, Boryse90 napisał: Panie kulfon jak mogę się z panem skontaktować ? Chodzi mi gdzie mogę kupić dobre repliki felg 313 18 takie jak miał pan na sprzedaż ? Bo ori chyba nie wychodziły a przynajmniej nie widziałem http://www.bmwstylewheels.com/bmw/313 Były w 18" na E87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi