xaryon Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 (edytowane) Hej, poszukuję sprytnej osoby, która pomogłaby mi w pewnych kwestiach: 1. uaktywnienie ciekawych funkcji w module komfortu, np: - kierunkowskazy autostradowe - mignięcie kierunkowskazów i "piknięcie" przy otwieraniu/zamykaniu samochodu - składanie lusterek przy zamykaniu samochodu (to dopiero jak naprawię prawe lusterko, które nie działa) - opuszczanie lusterek przy cofaniu - automatyczne ryglowanie drzwi po uruchomieniu silnika (lub rozpędzeniu się do jakieś prędkości minimalnej) i otwieranie po wyłączeniu silnika - automatyczne zamykanie auta, jeśli po dwóch minutach od otwarcia z pilota drzwi nie zostały fizycznie otwarte - i inne, które nie przychodzą mi do głowy 2. rozszyfrowanie tajemniczej informacji po rozkodowaniu mojego VINu, tj. Available upgrades: Spare/replacement key fob - chodzi tutaj po prostu o wymianę kluczyka w takim kształcie, jaki ma teraz, czy też o zupełną zmianę jego kształtu np. na ten na sprężynce? Bez szerszego kontekstu ciężko mi to zrozumieć 3. usunięcie problemu z zamykaniem samochodu z kluczyków. W obu jest problem z zamykaniem z pilota - otwieranie drzwi i bagażnika działa natomiast znakomicie. Edytowane 3 Kwietnia 2019 przez xaryon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid111 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 @Kamcio Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dindon1234 Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Zgłaszam się do kodowania i kluczyków ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xaryon Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 16 godzin temu, dindon1234 napisał: Zgłaszam się do kodowania i kluczyków ! Jaką walutę przyjmujesz i czemu tak drogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dindon1234 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 11 godzin temu, xaryon napisał: Jaką walutę przyjmujesz i czemu tak drogo? Dolary amerykańskie. Kluczyk za 200zł mogę zrobić plus grot u ślusarza ok. 20-40zl. Ale u Ciebie podejrzewam coś z modułem komfortu. Funkcje w zależności od ilości, napisz na priv to się zgadamy albo tutaj: https://www.facebook.com/BMW.Wroclaw.Kodowanie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xaryon Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 W dniu 7.04.2019 o 14:50, dindon1234 napisał: Dolary amerykańskie. Kluczyk za 200zł mogę zrobić plus grot u ślusarza ok. 20-40zl. Ale u Ciebie podejrzewam coś z modułem komfortu. Funkcje w zależności od ilości, napisz na priv to się zgadamy albo tutaj: https://www.facebook.com/BMW.Wroclaw.Kodowanie/ Moduł powiedziano mi, żeby sprawdzić poprzez zamykanie i otwieranie drzwi z przycisku w środku i jeśli za którymś razem nie zaskoczy, to faktycznie moduł komfortu, ale u mnie nie było takiego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dindon1234 Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 W dniu 16.04.2019 o 12:37, xaryon napisał: Moduł powiedziano mi, żeby sprawdzić poprzez zamykanie i otwieranie drzwi z przycisku w środku i jeśli za którymś razem nie zaskoczy, to faktycznie moduł komfortu, ale u mnie nie było takiego problemu. To jest dobry sposób na sprawdzenie. Więc zapraszam do mnie, mam tester pilotów i zidentyfikujemy uszkodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xaryon Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 2 godziny temu, dindon1234 napisał: To jest dobry sposób na sprawdzenie. Więc zapraszam do mnie, mam tester pilotów i zidentyfikujemy uszkodzenie To jeszcze tylko lokalizacja i jakiś wolny termin - najlepiej po świętach, nie będę d***y zawracał przed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dindon1234 Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 W dniu 17.04.2019 o 23:10, xaryon napisał: To jeszcze tylko lokalizacja i jakiś wolny termin - najlepiej po świętach, nie będę d***y zawracał przed Wysłałem Ci wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi