xaryon Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Hej, takie pytanko: w jaki sposób można usunąć te dziwne "oczka" widoczne przy włączonych reflektorach? Czy powodem może być jakaś nieszczelność? Reflektory będą zmieniane tak czy inaczej w najbliższym czasie, lecz do czasu wymiany (i nadciągającego przeglądu) wolałbym się tego pozbyć. Jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlas00 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 adios kompaneros , ja tak mialem przepalone od srodka i wpadl komplet od djauto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xaryon Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 44 minuty temu, qlas00 napisał: adios kompaneros , ja tak mialem przepalone od srodka i wpadl komplet od djauto Ja kupię coś takiego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlas00 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 @xaryon jeśli mogę się wtrącić to powiem tak , przerabiałem CCFL <--- genialne dla mnie ale po 4 latach siadły :) przesiadłem sie na cotton led <--- prze kozaaaak :) poczytaj sobie albo obczaj porównania na YT https://www.youtube.com/watch?v=AtkY6BWJ8nw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xaryon Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 18 godzin temu, qlas00 napisał: @xaryon jeśli mogę się wtrącić to powiem tak , przerabiałem CCFL <--- genialne dla mnie ale po 4 latach siadły :) przesiadłem sie na cotton led <--- prze kozaaaak :) poczytaj sobie albo obczaj porównania na YT https://www.youtube.com/watch?v=AtkY6BWJ8nw Wolałbym unikać dokładania tych pierścionków a po prostu wymienić reflektory, skoro i tak nie pozbędę się tych oczek, które aktualnie mam u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 W dniu 3.04.2019 o 23:51, xaryon napisał: Ja kupię coś takiego: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xaryon Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 1 minutę temu, Pawel4freak napisał: To co proponujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Regenerejszon czyli ratowanie soczewek + nowe klosze lub nowe soczewki evox r 2.0 (lub nowsze jak wyszły) + nowe klosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xaryon Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 1 minutę temu, Pawel4freak napisał: Regenerejszon czyli ratowanie soczewek + nowe klosze lub nowe soczewki evox r 2.0 (lub nowsze jak wyszły) + nowe klosze Wolałbym już nieco odświeżyć wygląd przy okazji usuwania problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iksu Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 (edytowane) To do kompletu brakuje jeszcze płetwy z e60 na dach i pod remize https://www.facebook.com/proretrofit/ Edytowane 5 Kwietnia 2019 przez Iksu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xaryon Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 2 minuty temu, Iksu napisał: To do kompletu brakuje jeszcze płetwy z e60 na dach i pod remize https://www.facebook.com/proretrofit/ Nie, nie chcę być wieśniakiem, ale dzięki za sugestię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlas00 Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 5 godzin temu, Iksu napisał: To do kompletu brakuje jeszcze płetwy z e60 na dach i pod remize https://www.facebook.com/proretrofit/ @Iksu @Pawel4freak proretrofit to juz wydatek kolo 1,5-2 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xaryon Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 2 minuty temu, qlas00 napisał: @Iksu @Pawel4freak proretrofit to juz wydatek kolo 1,5-2 tys Te ktore chce kupic tez :) pytanie wiec czy ten profil na fb jest wart ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 (edytowane) 7 minut temu, qlas00 napisał: proretrofit to juz wydatek kolo 1,5-2 tys co? Ceny poszły tak w górę? Dwa lata temu (?) @rifi900 robił w E39 i wyszło dużo mniej gdzie było cięcie i spawanie plastiku 4 minuty temu, xaryon napisał: Te ktore chce kupic tez pytanie wiec czy ten profil na fb jest wart ceny Oj jest, pali trawę Edytowane 5 Kwietnia 2019 przez Pawel4freak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlas00 Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 2 godziny temu, Pawel4freak napisał: co? Ceny poszły tak w górę? Dwa lata temu (?) @rifi900 robił w E39 i wyszło dużo mniej gdzie było cięcie i spawanie plastiku Oj jest, pali trawę Generalka lamp lewa+prawa to 1,5 tys Ale co do @xaryon lepiej zrobic generalke w retrofit niz kupci depo serio . @Pawel4freak rzucił dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 1 godzinę temu, qlas00 napisał: Generalka lamp lewa+prawa to 1,5 tys Twoje słowa ranią, serce i portfel Będę się niedługo kontaktował z nim bo chce oddać taty lampy to napisze co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xaryon Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 2 godziny temu, qlas00 napisał: Generalka lamp lewa+prawa to 1,5 tys Ale co do @xaryon lepiej zrobic generalke w retrofit niz kupci depo serio . @Pawel4freak rzucił dobry pomysł Tylko że to Zielona Góra, a nie bardzo mi pasuje zostawiać samochód tak daleko :C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iksu Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 @xaryon myślę że proretrofit są elastyczni wykrecisz lampy wyślesz i wrócą zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xaryon Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 W dniu 6.04.2019 o 07:11, Iksu napisał: @xaryon myślę że proretrofit są elastyczni wykrecisz lampy wyślesz i wrócą zrobione. Ja niczego nie wykręcę, bo nie mam pojęcia, jak. Poza tym, nie mogę zostawić fury stojącej na podwórku z dziurami zamiast reflektorów - lepiej chyba będzie po prostu zamówić nowe już z tymi ringami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iksu Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Zdecydowanie nie będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xaryon Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 W dniu 7.04.2019 o 20:58, Iksu napisał: Zdecydowanie nie będzie lepiej Ja wiem, to co Qlas wrzucił wygląda bardzo ładnie. W dniu 4.04.2019 o 21:02, qlas00 napisał: @xaryon jeśli mogę się wtrącić to powiem tak , przerabiałem CCFL <--- genialne dla mnie ale po 4 latach siadły przesiadłem sie na cotton led <--- prze kozaaaak poczytaj sobie albo obczaj porównania na YT https://www.youtube.com/watch?v=AtkY6BWJ8nw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nev Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 potwierdzam cotton ledy i wbrew pozorom to nie ten sam samochod co wrzucil qlas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Nie ma xenonów to ringi średnio będą wyglądały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi