PRZEMO Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 jak w tytule , kupię zdrowe e46 , nadwozie obojętne , tylko benzyna ,6 cylindrów... musi być zdrowa buda... budżet ? do 20 tyś 660 743 906 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Nie chcę mówić "a nie mówiłem", ale "a nie mówiłem"? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Szpady...to znajomy dla syna potrzebuje?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricardo_tat2 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 3 godziny temu, PRZEMO napisał: jak w tytule , kupię zdrowe e46 , nadwozie obojętne , tylko benzyna ,6 cylindrów... musi być zdrowa buda... budżet ? do 20 tyś 660 743 906 Witam. Co prawda cena wyjściowa jest nieco wyższa, trochę na pewno da sie urwać Ale za to auto w bardzo dobrym stanie i ekonomiczne. https://www.olx.pl/oferta/bmw-330i-lpg-m-pakiet-CID5-IDzeIqj.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 20 minut temu, ricardo_tat2 napisał: Witam. Co prawda cena wyjściowa jest nieco wyższa, trochę na pewno da sie urwać Ale za to auto w bardzo dobrym stanie i ekonomiczne. https://www.olx.pl/oferta/bmw-330i-lpg-m-pakiet-CID5-IDzeIqj.html Podrzucę koledze.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 1 godzinę temu, PRZEMO napisał: Szpady...to znajomy dla syna potrzebuje?? Osz Ty To kiedy E46? Tak wiem wiem, tylko się zgrywam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi