xaryon Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 (edytowane) [Ogłoszenie grzecznościowe] Witam, na sprzedaż 5 sztuk karty graficznej Gigabyte nVidia GeForce GTX 1060 6GB Aorus Xtreme - kompletne opakowania, cała dokumentacja, sterowniki. Karty były wykorzystywane w koparce bitcoin, przed sprzedażą każda z nich została dokładnie przetestowana celem sprawdzenia stabilności oraz temperatury pracy (wszystko ok, każda karta działa jak nowa). brak jakichkolwiek problemów ani śladów użytkowania - poza odrobiną kurzu na każdej z kart. Karty zostały zakupione w listopadzie 2017 i posiadają jeszcze 3 lata gwarancji (w sumie były 3 lata ze sklepu oraz dodatkowy rok od producenta po rejestracji na stronie). Pełna specyfikacja poniżej: https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N1060AORUS-X-6GD-rev-10#kf Karta z powodzeniem obsłuży na wyższych ustawieniach graficznych takie gry jak np. Overwatch, Destiny 2, Wiedźmin 3, itp. Bardzo cicha i wydajna. Cena: 1000zł do lekkiej negocjacji. Celem kontaktu proszę o kontakt z p. Agatą pod nr 609 814 879 i przekazać informację, iż dzwoni się z forum Maxbimmer. Edytowane 16 Kwietnia 2019 przez xaryon Obniżenie ceny przez właściciela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4ll Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Prędzej etherum niż bitcoin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xaryon Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 7 godzin temu, r4ll napisał: Prędzej etherum niż bitcoin Czemu tak uważasz? Z resztą, cholera wie, koparka pracowała na programie, który automatycznie dobierał, co ma kopać - tak czy siak, na portfel właściciela lądowały bitcoiny, nie ethereum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4ll Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Bo do kopania Bitcoina są potrzebne procki ASIC (np popularne antminery) a nie GPU. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0nr4d Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 11 godzin temu, r4ll napisał: Bo do kopania Bitcoina są potrzebne procki ASIC (np popularne antminery) a nie GPU. Nie sa *potrzebne*, ale na GPU btc jest nierentowne. Prawdopodobnie kopał jakies shitcoin-y i sprzedawał na giełdzie za btc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xaryon Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 3 godziny temu, k0nr4d napisał: Nie sa *potrzebne*, ale na GPU btc jest nierentowne. Prawdopodobnie kopał jakies shitcoin-y i sprzedawał na giełdzie za btc. Kopała aplikacja Nicehash, która sama dobierała, który algorytm jest najbardziej opłacalny. Finalnie na portfel trafiały bitcoiny i dopiero nimi handlował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Wracając do wątku zakupowego, 1200 za sztukę? Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Wartość Rynkowa to około 850 zł szt używki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xaryon Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 6 godzin temu, ponury napisał: Wracając do wątku zakupowego, 1200 za sztukę? Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 2 godziny temu, hall napisał: Wartość Rynkowa to około 850 zł szt używki. Tylko przekazałem informację. Prawdopodobnie zejdzie z ceny. Plus, karty są wciąż na gwarancji. Nie wiem tylko, skąd cena 850zł - na pewno patrzyłeś po tym konkretnym egzemplarzu, zamiast ogólnie po frazie "gtx 1060"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 W dniu 14.04.2019 o 22:35, xaryon napisał: Tylko przekazałem informację. Prawdopodobnie zejdzie z ceny. Plus, karty są wciąż na gwarancji. Nie wiem tylko, skąd cena 850zł - na pewno patrzyłeś po tym konkretnym egzemplarzu, zamiast ogólnie po frazie "gtx 1060"? Ceny sprawdziłem po modelu z neta oczywiście używki bez gwarancji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xaryon Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 10 godzin temu, hall napisał: Ceny sprawdziłem po modelu z neta oczywiście używki bez gwarancji. No tutaj masz przynajmniej gwarancję z dowodem zakupu jeszcze prawie 3 lata i powiem Ci, że karty w stanie jak nieużywane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xaryon Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 W dniu 14.04.2019 o 19:51, hall napisał: Wartość Rynkowa to około 850 zł szt używki. Właściciel obniżył cenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi