Ameryka Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Witam mam problem od jakiegoś czasu z rozładowującym się akumulatorem, Po za kupie auta padł mi kilka razy więc stwierdziłem że śmietnik , kupiłem nowy Ale po kilku dniach znowu padł więc zacząłem dochodzić dla czego, podpiąłem auto pod komputer i inpa pokazała mi błąd klemy ibs , odłączyłem ją ale to nic nie pomogło, zauważyłem że po zamknięciu auta szumią mi głośniki i co jakąś chwilę miga podświetlenie przycisku start-stop , Po sprawdzeniu miernikiem amperów pokazuje mi powyżej 5 po czym spada do 3 i kiedy mignie przycisk start stop uruchamia coś w silniku i znowu 5 , Zauważyłem Ostatnio że w czasie kiedy mignie przycisk start stop to jeszcze słychać było pompę paliwa a doszłem do tego kiedy po prostu przestała działać i musiałem kupić drugą, Jak odłącze bezpieczniki od radia nagle po około 2 min wyłącza się przycisk i cisza. Miał ktoś kiedyś coś takiego ? Albo chociaż podpowie gdzie szukać przyczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi