Gość Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Kto mi powie gdzie moge dostac filtr powietrza bawelniany firmy K&N 33-2733 na Wczoraj lub jaks alternatywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 jeśli koniecznie KN to znajdź ludzi handlujących na allegro i napisz do nich emaila, ja pisałem jakieś 3 tyg temu do jednego ( nie pamiętam do jakiego ) to odpisał że będzie miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Tam tez niemaja akurat mojego modelu ;/ na ebay.com maja te modele ale to USA ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Jak michu nie ma to nie ma nadzieji :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Jak michu nie ma to nie ma nadzieji :? Michu nie ma takich wygibasow jak filtry K&N.. niestety [ Dodano: 14 Czerwiec 07, 15:51 ] A co o tej powiecie http://www.rpmotorsport.pl/auta/318is-9404-p-2814.html?osCsid=77fe88c4dc17c070e06e586b1cabe95c [ Dodano: 21 Czerwiec 07, 14:23 ] Zamontowalem.. nie pasowal idealnie... jakies 2mm za dlugi jeden bok ale moze i lepiej bo dociskal bardzo mocno z kazdej strony. Zaraz bede jezdzil to zobacze czy cos czuje ale jak go wkrecalem pod domem to nie czulem zeby wiecej powietrza mial ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi