mp240 Opublikowano 29 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 (edytowane) Cześć Jest ktos na forum kto umie to zrobic ? Kupilem czytnik ale sa inne wtyczki I zonk podobno da sie to zrobic wiec pytanie czy moze wiecie czy sa jakies przejsciowki do tych wtyczek ? lub mozecie polecic jakiegos goscia ktory to robi Edytowane 29 Marca 2019 przez mp240 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mp240 Opublikowano 21 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Znalazłem chwile czasu, i odłączyłem niebieska wtyczkę z Tunera i podłączyłem ja do Czytnika - o dziwo działa jedyny problem to jak i gdzie podłączyć antenę GPS Jak rozwiąże ten problem też napisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mp240 Opublikowano 28 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 Hm wiec tak... mk1 na mk2 bez sensu jest - brak możliwości podłączenia anteny GPS (brak wejścia) ale zmiana czytniki który mialem na mk4 (DVD)(podłączenie wtyczki niebieskiej z tunera) plus ... zwykła antena gps z allegro za 30 zł załatwia temat wszystko hula. A dzieki @Kamciowpadła aktualizacja języka do Polskiego i aktulna mapa na 2019 rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi