mareckiwrc Opublikowano 29 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Witam. Czy może ktoś odczytać i skasować błędy w mojej e46? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyde Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Hej, możesz wpaść do mnie (na Krzyki), ale akurat robię migrację komputera i uruchamiam nowy system. Pewnie pod koniec tygodnia wszystko wróci do normy, więc jak nie potrzebujesz na zaraz to możemy się umówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareckiwrc Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Hej. Super. Nie pali się ? Daj znać kiedy i gdzie, jak się ogarniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dindon1234 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zapraszam, okolice CH Korona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareckiwrc Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 W dniu 1.04.2019 o 22:56, dindon1234 napisał: Zapraszam, okolice CH Korona Jaka cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareckiwrc Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 W dniu 1.04.2019 o 20:51, Hyde napisał: Hej, możesz wpaść do mnie (na Krzyki), ale akurat robię migrację komputera i uruchamiam nowy system. Pewnie pod koniec tygodnia wszystko wróci do normy, więc jak nie potrzebujesz na zaraz to możemy się umówić. Ogarnąłeś już kompa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dindon1234 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Godzinę temu, mareckiwrc napisał: Jaka cena? Sprawdzenie i kasowanie - 30zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareckiwrc Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Didon, kiedy mogę podjechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dindon1234 Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Godzinę temu, mareckiwrc napisał: Didon, kiedy mogę podjechać? Dzisiaj lub jutro, wal priv to się zgadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareckiwrc Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi