Mikołaj9619 Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Witam posiadam taki problem zrobiłem swapa z silnika m50b20vanos na m50b20nv z cala wiazka boscha sonda komputerem . Buda jest z 94 r bez ews. i posiadam w niej taki problem ,że kreci ale nie chodzi pompa paliwa i jest brak iskry. Podłaczałem ja pod komputer brak błedów . Zmieniałem czujnik położenia wału i wałka, przekaziniki i w dalszym ciagu brak iskry i nie załacza sie pompa paliwa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Spróbuj podmienić komputer. Mi to wygląda na upalony sterownik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Witam posiadam taki problem zrobiłem swapa z silnika m50b20vanos na m50b20nv z cala wiazka boscha sonda komputerem . Buda jest z 94 r bez ews. i posiadam w niej taki problem ,że kreci ale nie chodzi pompa paliwa i jest brak iskry. Podłaczałem ja pod komputer brak błedów . Zmieniałem czujnik położenia wału i wałka, przekaziniki i w dalszym ciagu brak iskry i nie załacza sie pompa paliwa .Zamieniles plus z minus standardowy błąd. I brek plusa . To kable na prawym kielichu... obydwa czarne Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi