Spike-83 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Witam, niedawno zakupiłem e36, z 1992r, silkik M40 (od niemca). Wszystko cyka jak w zegarku. Tylko na zakrętach w lewo, przy większej prędkości (pow 80) jak koło wpadnie w dołek zaczyna drgać, a wraz z nim kierownica. Amorki wydają się być OK, jak się naciśnie na błotnik i rozbuja to szybko wraca do stanu poprzeniego... Drga chyba tylko prawe koło. Macie jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 silentblocki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zawieszenie, tj. tuleje wachacza,końcówki drążka,łączniki stabilizatora,sworznie,te rzeczy jak któraś ma luz to koło lata jak głupie na boki przy pewnych prędkościach. Sprawdź te rzeczy co wyżej wymieniłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zawieszenie, tj. tuleje wachacza,końcówki drążka,łączniki stabilizatora,sworznie,te rzeczy jak któraś ma luz to koło lata jak głupie na boki przy pewnych prędkościach. Sprawdź te rzeczy co wyżej wymieniłem. Jeżdżąc po polskich drogach muszę wymieniac sworznie i końcówki wachacza raz na rok (co 40 tys. km) Nie jest to duży wydatek ale trzeba o tym pamiętac bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spike-83 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Miałeś rację, to byly sworznie, wymieniłem przy okazji tulejkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 wyszedl ci sworzen z wachacza ten blizej kola NA BANK w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi