bob232 Opublikowano 11 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 po krótce opisze problemczytnik nagle przestał czytać płytę z nawigacją - lampka power świeci ( ale nie miga podczas czytania )jak wejdę w menu ustawienia ekran zawiesza się aż do wyłączenia zapłonusoft najnowszy, czytnik nie jest zalanyprzeczytałem masę tematów ale nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie - czy jest uszkodzony laser czy sam czytnik?sam napęd z laserem był wymieniany ok rok temu ( ale jakiś zamiennik ) Czy może ktoś to ma taka navi mógłby wyciagnąć płytę z mapami i zobaczyć czy będzie się wieszać na ustawieniach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iksu Opublikowano 11 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Bez mapy w napędzie pracuje normalnie u mnie mk3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob232 Opublikowano 11 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 dzięki czyli może być że u mnie sam czytnik coś miesza, ale dziwne że tylko na ustawieniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dindon1234 Opublikowano 18 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Dnia 11.03.2019 o 13:27, bob232 napisał: dzięki czyli może być że u mnie sam czytnik coś miesza, ale dziwne że tylko na ustawieniach Znajomy ostatnio miał taką sytuację u siebie. Czytnik nie był zalany tak jak u Ciebie i konieczna była wymiana, któregoś "procesora" na płycie głównej napędu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi