ADKGarage Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 (edytowane) Witam wszystkich forumowiczów. W zeszłym tygodniu stałem się posiadaczem e36 cabrio 2.0. Tak więc postanowiłem zarejestrować się na forum ponieważ będę potrzebował kilku wskazówek przy remoncie jaki właśnie rozpocząłem... Poniżej kilka zdjęć z całej akcji:) Zapraszam na naszą stronę na fb tam więcej zdjęć. Edytowane 5 Marca 2019 przez ADKGarage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADKGarage Opublikowano 5 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 A tak przy okazji to gdyby ktoś z odwiedzających miał jakieś ciekawe felgi do powiedzmy 2500 zł i swapa 2.8 to pisać:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixx37 Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 (edytowane) Tutaj @viviek i @Robak97 wszystko Ci ogarną Edytowane 5 Marca 2019 przez Dixx37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak97 Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Ja zawsze chętnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Witaj , czekamy na rozwinięcie tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADKGarage Opublikowano 6 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 (edytowane) Dzis udalo sie zapodkladowac wszystko. Niestety najechalo sie roboty i trzeba odstawic projekt do przyszlego tygodnia. Edytowane 6 Marca 2019 przez ADKGarage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADKGarage Opublikowano 6 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Nie zrobilem zdjecia po zapodkladowaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADKGarage Opublikowano 7 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Dzis troche pogrzebalem przy naglosniu, niestety braklo czasu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADKGarage Opublikowano 14 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Dzis udalo nam sie kupic kolejna e36? z silnikiem 2.8 przebieg 140 tys? bedzie kolejny projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polakosbanditos Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Witaj! Czekam na efekt koncowy. Sam sie zastanawiam nad malowaniem takze... Zanim pojdzie na zólte blachy musi wygladac przeciez ? W zeszlym roku przekladalem dach z semi na full-auto. Wszystko bylo wybebeszone w srodku. Kabli tyle, ze ledwo sie dalo reka objac ? Jednym slowem jak nic nie musisz z dachem robic to sie ciesz. Moze przerzuc te zderzaki i listwy boczne do cabrio? ? Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADKGarage Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Po malej przerwie wracamy do projektu? Cabrio dzis wyszykowalismy do lakierowania? Robimy tez e36 w cabrio dla naszego klienta po malej kolizji? Nasz nowy nabytek ( e36 coupe) jest w trakcie prac blacharskich tak wiec prace ida na przod? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polakosbanditos Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 (edytowane) Ta coupe ladna sztuka tylko ma jeden mankament... Skrzynia biegów ;-D Jesli chodzi o moje zdanie to do jednego lub do drugiego auta zalozylbym felgi motorsport styling 22 ? W kwocie 2500pln powinienes znalezc. Od 2002 przez 9 lat bujalem sie jednym E36 Coupe 318 is. Wtedy 328i bylo marzeniem... Po kilu latach bez E36 nastapil podwrót... ale to chyba choroba, bo wlasnie zaczalem myslec czy nie zakupic takze coupe! Jakbys potrzebowal jakies uszczelki do dachu lub cokolwiek innego to mam soft-top do rozebrania ? BTW: jaki kolor zamierzasz zrobic? Edytowane 13 Kwietnia 2019 przez polakosbanditos 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luqi Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Ta coupe ladna sztuka tylko ma jeden mankament... Skrzynia biegów ;-D Jesli chodzi o moje zdanie to do jednego lub do drugiego auta zalozylbym felgi motorsport styling 22 W kwocie 2500pln powinienes znalezc. Od 2002 przez 9 lat bujalem sie jednym E36 Coupe 318 is. Wtedy 328i bylo marzeniem... Po kilu latach bez E36 nastapil podwrót... ale to chyba choroba, bo wlasnie zaczalem myslec czy nie zakupic takze coupe! Jakbys potrzebowal jakies uszczelki do dachu lub cokolwiek innego to mam soft-top do rozebrania BTW: jaki kolor zamierzasz zrobic?Fakt to chyba choroba bo tez chodź mi po głowie Coupe do kolekcjips. zgadzam się styling 22 na e36 wyglada pięknie i dlatego ja na taki się zdecydowałem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADKGarage Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Kabriolet juz polakierowany, powoli sie sklada. Dostala tez m-paka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Lecicie z tematem ?szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADKGarage Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Jakoś nie podchodzą mi te motorsporty? co prawda nie widzialem ich na żywo na aucie... w coupe napewno zostaną bbs. A do kabrio poszukam cos jak już będzie poskladane. Może ma ktoś coś ciekawego do zaoferowania?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polakosbanditos Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Jak wypchne moje cabrio z garazu to ci pyke fotke ? Napisz co to za kolor. Pomysl nad dwururka z tylu BTW: wyslalem dwa pytania na PW ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADKGarage Opublikowano 5 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Jedna e36 już gotowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADKGarage Opublikowano 3 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Coupe gotowe, tak się prezentuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADKGarage Opublikowano 3 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Ładna sztuka się zrobiła, zapraszamy do zrobienia tematu dotyczącego modelu i przeprowadzonych prac w odpowiednim dziale, ale nie w dziale witam Do tego napisanie, krótkiej treści o danym egzemplarzu PS prezentuje się zajebiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi