beryl Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 znalazlem coś takiego w przystepnej cenie. Może ktoś zakładał takie cudo, jak działa? http://www.allegro.pl/item204375700_antena_teleskopowa_dedykowana_bmw_3_e30_vat_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 no ja też mam ją złamaną :roll: też jestem ciekawy czy jest to coś warte <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 W MediaM kosztuje 35zł, ostatnio ja zakładałem: musiałem zrobić odpływ wody od jej spodu i jeszcze ją uszczelnić na górze. A jak działa i czy działa to nie wiem, bo radia nie mam w <bmw> :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 ja zakladalem taka do opla i nie narzekam i wlasnie z media Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian2610 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Tak szczeze jest do bani kolo pisze w opisie ze wysyla pod dany model a to wcale nie prawde ma 1 uniwersalny model i dodaje plastikowe koncowki. Kolega kupil i na starcie montazu poleciala w smietnik . Jest NIC NIE WARTA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi