Amok7 Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Witam serdecznie wszystkich członków grupy. Po zakupie E46 wiedziałem że żadna inna marka nie zdoła chwycić mnie za serce. Odwieczne marzenie nie tak dawnego dzieciństwa seria 7. Przez długi czas tylko w strefie marzeń do czasu gdy zebrała się suma odpowiednia do jego spełnienia. Półtora roku poszukiwań i jest ze mną e38 z 99r. z budżetowy silnikiem 2.8l. Jako że przywiązuje się do samochodów to oba auta mają u mnie dożywocie. W razie pytań odnośnie lakiernictwa i blacharki walić jak w dym, doradzę jak co niektórzy partacze mają się nie dotykać naszych gablot Ps do zobaczenia w niedzielę. Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polakosbanditos Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Witaj kolego ? poslalem jedno pytanie na priv ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixx37 Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Witamy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Witaj ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Witamy, no niedziela na spocie u Ciebie widziałem pod znakiem szmatki ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian3487 Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 witam serdecznie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amok7 Opublikowano 8 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 Dnia 7.03.2019 o 12:26, BASTARS napisał: Witamy, no niedziela na spocie u Ciebie widziałem pod znakiem szmatki ? Hahaha tak, to mój znak rozpoznawczy, wyjątkowo brudna była przy takim lśniącym kontraście wypolerowanych lakierów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mp240 Opublikowano 9 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Witaj, witaj. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mp240 Opublikowano 9 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Gadalisby i staliśmy na ostatnim najcie kolo siebie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejewski Opublikowano 11 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amok7 Opublikowano 11 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Dnia 9.03.2019 o 19:45, mp240 napisał: Gadalisby i staliśmy na ostatnim najcie kolo siebie Pamiętam pamiętam Część! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzonny Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Miałem takie samo e38! Tylko na innej feldze, żółwik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi