Dixx37 Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 6 minut temu, xaryon napisał: Nosz kur... a ja się wzbraniałem, bo myślałem, że będzie jak w lutym My też się nie spodziewaliśmy. Za bardzo z Pawłem rozchulałem socialki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Godzinę temu, Dixx37 napisał: Już nie pamiętam, czy właścicielem auta jest ten chłopak w szarej bluzie, który jest widoczny na zdjęciu. Zamieniłem z nim kilka zdań tylko, ale jeśli to on, to ja bym się cieszył. Za publikacje zdjęcia ze swoim wizerunkiem, jeszcze na takim profilu można zgarnąć ładne odszkodowanie Ludzie wrzucają co popadnie a potem płacz, że ja nie chcący, że trzeba teraz zapłacić w tysiącach niby za co @Dixx37, "napinaczy" tam nie brakuje, co któryś post jest podpisany podobnym komentarzem,a jakoś zdjęcia nie znikają. Osobiście profil mi się podoba ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixx37 Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 32 minuty temu, Chacko e30 napisał: @Dixx37, "napinaczy" tam nie brakuje, co któryś post jest podpisany podobnym komentarzem,a jakoś zdjęcia nie znikają. Osobiście profil mi się podoba ? Mi też się podoba ludzie dużo gadają i się spinaja tylko pisma napisać nie potrafią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polakosbanditos Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Czy to E36 cabrio czerwone (zdj. 14) jest kogos z forum czy spoza? Jak znacie to podklepcie login uzytkownika ? Duuuuzo was tam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 @polakosbanditos http://www.maxbimmer.pl/topic/24505-viviek-e36-330i-czerwony-bezdasznik-od-zera-do-kilera-filmik-str-29/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0nr4d Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 3 godziny temu, Chacko e30 napisał: Maxbimmer w internetach ? lol tam filmik jest na stronie. myslalem ze te ledy to czerwone, nie wiedzialem ze to są led'y LGBT kolorowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczmar_e30 Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 podświetlane podwozie super wysoka frekwencja-tak trzymać @Chacko bo Ty non stop ją rozbierasz @Kosa fajnie że wróciłeś do prawidłowych rozmiarów felg w e30 Do następnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 10 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Kilka fot ode mnie https://www.dropbox.com/sh/6pw2nb7rs3v74xe/AADSFILkmp2-pMFUzhaFJET8a?dl=0 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixx37 Opublikowano 10 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 @michal_f Chyba pierwszy raz widzę na fotach grafitową e90... ale nie moją ? , ale ta ładniejsza, bo nie jest obdarta na zderzaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi