Daniel1393 Opublikowano 22 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 (edytowane) Witam wszystkich bardzo serdecznie, Mam pytanie, ostatnio zauważyłem, że przewody przelewowe w mojej bumie są do wymiany. Wziąłem się do roboty i chciałem po zdjęciu króćców z wtryskiwaczy wymienić również oringi na nich, jednak były już tak "skamieniałe" że połamały mi się i nie mam teraz jak ściągnąć z nich wymiaru, ma ktoś może doświadczenie w tym temacie i wie jakie oringi powinny wylądować na króćcu ? Z góry bardzo dziękuję za pomoc Edytowane 22 Lutego 2019 przez Daniel1393 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid111 Opublikowano 22 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Najprościej będzie ściągnąć trójnik i zmierzyć oringi, dobrać w jakimś sklepie i po problemie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iksu Opublikowano 22 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 @dawid111 najprościej to czytać ze zrozumieniem co ktoś napisał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid111 Opublikowano 22 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 [mention=7722]dawid111[/mention] najprościej to czytać ze zrozumieniem co ktoś napisał. Na szybko w pracy czytane Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi