Kamil_89 Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Cześć, Wiem, że tematyka całkowicie nie związana z forum, ale czy zna ktoś z was może jakiegoś godnego polecenia architekta w Oławie lub okolicach, który wykona adaptację projektu i pomoże z załatwieniem formalności związanych z rozpoczęciem budowy? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 (edytowane) Ja mam kierownika budowy który też mi robił adaptację projektu inne rzeczy związane z rozpoczęciem budowy no ale niestety nie okolice Oławy Edytowane 11 Lutego 2019 przez Xaime91 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyviek Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Rafał Szarejko tel. 604 277 048 pochodzi z Wrocławia, ale obsługuje całą okolicę, Oławę też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi