maniek71 Opublikowano 10 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Witam szukam jakiejs firmy osoby zajmujacej sie przyciemnianiem. Sprawdzony rzeczowy i jak zawsze w rozsadnych cenach moze gdzies robiliscie podrzucajcie cenny i jakie auta i ile szyb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 10 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Auto-tomeks. Wrocław ul. Czechowicka 8 . Wysłane z mojego SM-A600FN przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nev Opublikowano 10 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 robilismy z ziomkiem tylne u Tomeksow, potwierdzam, zrobione dobrze i nic sie z nimi nie dzieje. przednie zrobilismy u bociana, moje auto bylo pierwsze, wyszlo calkiem dobrze i estetycznie, ale przy drugim aucie juz byli upaleni i zostawili prawie centymetr od krawedzi szyby, wiec jakbys robil u nich to raczej podstaw auto na poczatku dnia ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek71 Opublikowano 11 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 13 godzin temu, Nev napisał: przednie zrobilismy u bociana, moje auto bylo pierwsze, wyszlo calkiem dobrze i estetycznie, ale przy drugim aucie juz byli upaleni i zostawili prawie centymetr od krawedzi szyby, wiec jakbys robil u nich to raczej podstaw auto na poczatku dnia ;d A powiedz mi kiedys mialem przyciuemniony przod ale dlugo to nie trwalo bo duzo klopotow pozniej z tym bylo az zerwalem. Normalnie przeglady przechodzi i niebiescy sie nie sadza o to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nev Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 no ja mam pecha bo wczoraj mi drugi raz dowod zabrali, ale to znajdujesz sobie ogarnieta stacje kontroli, podjezdzasz, robisz niepelny przeglad za 20 czy tam 50pln i dowod odzyskujesz. przy pelnym przegladzie ktory robisz normalnie co roku nikt sie nie czepia (ale pewnie zalezy jak trafisz), dla pewnosci kazdy ci powie zeby wjezdzac z opuszczonymi szybami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek71 Opublikowano 11 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 A jedni lub drudzy demontowali szyby czy robili na aucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nev Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 co ty, zadnego demontowania, wszyscy kleja na aucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Ja robiłem w redGlass ul. Paprotna 5 Wrocław. Za e36 sedan, wszystkie szyby tzn. 5 szt. Dałem 500 zł, boczki z dzwi sam ściągnąłem. Dowodu nigdy mi nie zabrali, bo szybko szyby opuszczałem jak już lizak widziałem. Na przegląd też opuszczone miałem ale to w lecie, a w zimie trochę głupio haha. Nie wiem czy demontują szyby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nev Opublikowano 12 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 maly update: okazuje sie ze jak ci zabiora dowod to jednak czapa, fura wlasnie stoi u bocianow i zdejmuja folie bo teraz po nowych przepisach i po tej aferze co ostatnio zamkneli pare osob we wroclawiu, podbicie takiego przegladu to taki przypal ze nikt ci tego nie zrobi ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek71 Opublikowano 12 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 A dopytam was jeszcze po tym przyciemnianiu zauwazyliscie jakiekolwiek malenkie kropki lub paproszki pod folia lub czy poprawiali wam cos? Zrobilem ale mam kilka takich malenskich kropeczek jak ziarenko piasku i 2 troszke wieksze te wieksze bede reklamowal ale czy te.mniejsze sa dopuszczalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 12 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 U mnie nic nie było, to co mówisz, to powietrze, nie powinno być nic takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 12 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 5 godzin temu, maniek71 napisał: ale czy te.mniejsze sa dopuszczalne Nie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi