smarowanie Opublikowano 13 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Teraz, Broder napisał: Kolego @smarowanie, niestety nie masz pojecia o czym piszesz. Co ma vin do odpalenia? Przeciez napisal ze kupil tzw komplet startowy i auto nie odpala. Pewnie wysypala sie synchronizacja, albo sprzedajacy pomieszal ews'y. Vin zgadza sie w dme i ews? Jesli nie to zwroc sprzedajacemu towra bo wyslal ci komplet ktory auta nie odpali (i nie chodzi tu o vin, tylko o ISN) Zaloz nowy dme, nowy ews i nowa elektronike kluczyka. Odpal inpe i zrob synchronizacje ews. A no ma vin do znaczenia. Robiłem swap u siebie z n42 na m54. Wymieniłem dme, kluczyk z immo, a żeby auto chciało zagadać to i tak musiałem wykonać adaptacje w innych sterownikach jak LCM, IKE, ZKE i ABS. Do póki vin się nie zgadzał we wszystkich systemach auto nie zagadało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broder Opublikowano 13 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 to jak masz pasofta to idz i zmien vin w lcm i powiedz czy auto odpala. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leo Opublikowano 13 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Broder daj se chlopie spokój.... głową muru nie przebijesz. Kolega potrzebuje mieć bliźniacze viny w module klimatyzacji a ty się pocisz.... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi