PROTEUS Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 czy ten model jest mułem od zera do 100k/h na ałtomacie , ma ktoś ten model ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 gdzies czytalem ze automaty sa lepsze od manuala na starcie,a nie sadze ze 193km to mul.U mnie ze startu silnik budzi sie po ok 3tys obrotow i mysle ze jest ok.Jak chcesz lepiej to kup cos lzejszego.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 jezdizłem sporo E39 w automacie (steptronic) własnie 2.8 Przy tej mocy już może być automat spokojnie. Papiery mówią chyba 7.8s dla manualu a 8.2 dla automatu, ale i tak na drodze bez przerwy tak sie nie spina, a po drugie zależy od kierowcy, ale moze być tak,ze automat szybciej napędz ibude :lol: na normalnym trybie auto jedzie miło do przodu, na sporcie fajnie zapitala. Wogóle fajnie skrzynia pracuje i mułem nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi