Adas250288 Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Hejka wymieniał ktoś z was tuleje wózka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Osobiscie nie, ale robilem wszystkie 7szt. . 4 wozek i 3 dyfer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Ja miałem wymieniane na sankach 4 szt. Nikt nie chciał się za to brać bo dużo roboty i czekać..... Aż nagle trafiłem na Pana, następnego dnia zaprowadziłem i zrobił TYLKO za 200pln z fakturą! Dużo roboty, opuszczał wszystko i wygrzebywał bo moje były mocne szroty już.... A o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 @mmaarrcciinn gdzie robiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Ja wymiałem,miedzy innymi u @Lijo ,ale za 200zł to podziwiam gościa który to robił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 No nie jestem z Wrocławia więc kto mi robił jeśli napiszę to nic nikomu nie da. Tylko napisałem kwotę bo byłem zadowolony bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Cena super! W uj roboty. Do tego jak źle wprasujesz tuleję to możesz ją wywalić ;) @Chacko e30 - co nie? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 (edytowane) Ja tam kilka razy zaglądałem przy wymianie wahaczy pod spód i tak nawet kontrolnie to wszystko git. Czyli dobrze zrobił. Ale jak przyjechałem odebrać to powiedział że chciałby więcej i powinien wziąć bo było mnóstwo roboty ale ja do niego mówię że pytałem na początku ile mniej więcej będzie kosztowało. I tak +- 50 zł się umówilismy na 200. No a później mu komunikuje że trzeba było mówić 200-500 to wtedy byśmy się dogadali, bo wcześniej też wspominał że nie będzie lekko, tak to słowo się powiedziało..... i 200 proszę i do tego fakturke??? Edytowane 1 Marca 2019 przez mmaarrcciinn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 A w jakim aucie? W e39 z ściągaczem to chwila i dużo taniej jak w e46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Chacko e30 nie zauważyłeś że temat jest w kategorii E60? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid111 Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 A w jakim aucie? W e39 z ściągaczem to chwila i dużo taniej jak w e46Chacko a posiadasz może ściągacz tych tulei do e39 w touringu ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi