Stifler Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Siemka, sprzedam zderzak ze swojej e61. Zderzak przed liftowy M pakiet pod pdc i spryski. Lakierowany pół roku temu . Kolor Schwarz 2 . Zderzak goły, posiada tylko zaślepke haka oraz klapki spryskiwaczy. Zderzak do założenia pod kolor . Oryginał nie naprawiany stan bardzo dobry. Cena 1000zl. Do negocjacji. Tel:533080798 Wysłane z mojego SM-A600FN przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 a ci co :P? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 29 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 a ci co ?Zmiana na serię. Auto na sprzedaż Wysłane z mojego SM-A600FN przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 10 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Do zamknięcia zderzak sprzedany Wysłane z mojego SM-A600FN przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi