ALn Opublikowano 27 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Cześć, potrzebuje sprawdzić czy przy wymianie kiery (m pakiet) nie uszkodziłem mojej poduszki powietrznej (na dwa naboje). Jeżeli ktoś posiada takową to chętnie kupie, tylko najpierw chciałbym zweryfikować czy moja jest rzeczywiście uszkodzona :/. Poniżej zdjęcia podglądowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 27 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 A po czym stwierdziłes, że Uszkodziles poduche? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALn Opublikowano 27 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Komp jej nie widzi ... pytanie czy uszkodziła się poducha, wtyczki lub moduł (przy grzebaniu śrubokrętem mogło dojść do spięcia i coś z tych 3 rzeczy się uszkodziło :/). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smarowanie Opublikowano 27 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Nie wyłączyłeś aku przy wymianie? Sprawdź bezpiecznik nr 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALn Opublikowano 27 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Godzinę temu, smarowanie napisał: Nie wyłączyłeś aku przy wymianie? Sprawdź bezpiecznik nr 11 Nie odłączyłem. Sprawdzę ten bezpiecznik. Natomiast podmiana poduchy powie wszystko. Posiada ktoś z was taką ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 27 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Jak byś zrobił jakąś zware to raczej by wystrzeliła ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALn Opublikowano 27 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Możliwości jest kilka. Natomiast z problemem muszę się uporać szybko bo w marcu mam termin badania technicznego ?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smarowanie Opublikowano 27 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Przecież na badaniu nie sprawdzają poduszki czy jest nabita.. Tak jak BASTARS napisał. Raczej by wybuchła. Sprawdź bezpiecznik bo to podstawa, potem piny i przewody. Jeszcze jest taka możliwość, że nie pokazuje poduszek w programie, bo nie ma z nimi problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALn Opublikowano 27 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 9 minut temu, smarowanie napisał: Przecież na badaniu nie sprawdzają poduszki czy jest nabita.. Tak jak BASTARS napisał. Raczej by wybuchła. Sprawdź bezpiecznik bo to podstawa, potem piny i przewody. Jeszcze jest taka możliwość, że nie pokazuje poduszek w programie, bo nie ma z nimi problemów. Jak będzie mi się palić błąd poduszki na zegarkach to może nie przejść badania, ale się nie upieram. Problem tym, że nie można usunąć błędu bo nie widzi poduszki, ale zrobie jak piszecie i sprawdzę bezpiecznik i dam jutro znać. Dzięki za porady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 27 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Na badaniu zwracają uwagę na błędy wyświetlane na desce. Jak trafisz na " bardzo sumiennego " to przeglądu niestety nie przejdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALn Opublikowano 25 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Dnia 27.01.2019 o 17:41, smarowanie napisał: Nie wyłączyłeś aku przy wymianie? Sprawdź bezpiecznik nr 11 Bezpiecznik nienaruszonym ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALn Opublikowano 2 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Ok temat do zamknięcia. Przyczyną błędu była uszkodzona wtyczka. Po wymianie wszystko ok ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi