Xaime91 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 jest ktoś w stanie mi wytłumaczyć jak działa lub do czego służy ta Zaznaczona opcja na zdjęciu ?? wgrałem spolszczenia i tak mi wpadło w oko próbowałem rozszyfrować ale nie za bardzo wiem i rozumiem. ta opcja jest dostępna jeśli już wybierzemy punkt docelowy i wciśniemy jeszcze raz gałkę po prawej stronie. Jak to się wciśnie To można wtedy zmieniać ilość kilometrów 1. 2. 5. 30 nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 A to nie będzie omijanie najbliższych 1,2,5,30km? Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 No probowalem to rozkminic ale ciężko hehe zobaczę innym razem jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi