Dr.Darecki Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 jakie godziny wchodza w gre i miejsce ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Nie dałem rady Wysłane z mojego HAMMER_ENERGY przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 19 minut temu, darecki napisał: jakie godziny wchodza w gre i miejsce ??? Od 15, parking podziemny Alei Bielany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixx37 Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Nie wiem, czy to pogoda, czy pierwsza zmiana terminu, ale frekwencja nie dopisała, co z drugiej strony miało swoje zalety, bo bardzo fajnie było usiąść w miłym towarzyskie w maku i posłuchać jakie numery można odwalić leżąc w szpitalu Autek było 12, ale nie pstrykałem za bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 10 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 (edytowane) zdjecia kilka fotek ode mnie Edytowane 10 Lutego 2019 przez michal_f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi