Seba97e46 Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Witam, mam problem ze zdzierającą się prawą oponą z przodu od środka. Poza tym auto na koleinach strasznie ciągnie w lewo, aż trzeba pilnować kierownicę, po prostej drodze jest w miarę okej. Co może być tego przyczyną? Byłem w serwisie pytać o ustawienie geometrii, to najpierw kazali mi zamienić przednie koła miejscami. Zamieniłem i sytuacja się tak jakby odwróciła, zaczął ściągać w drugą stronę. No dobra, ale skąd ta zdarta jedna opona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixx37 Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 ja bym zaczął od sprawdzenia ciśnienia w oponach, jak jest za duże, to właśnie środek się ściera najpierw. Może komuś się nudziło, albo (ja tak robię), że jak wracam zawalony po dach w 5 osób to dobijam sobie powietrze - może potem spuściłeś i=tylko z 3 kół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba97e46 Opublikowano 17 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Ciśnienie w oponach jest 2,2 czyli ok. myślę, że w czymś innym będzie problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0nr4d Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Może felga jakos krzywa ale od strony piasty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi