r4ll Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 (edytowane) Cześć, Jak w temacie, szukam zadbanej sztuki. Wymagania: - Sedan - LCI - RWD - Automat - R6 lub v8 nieważne ON czy PB - zadbana, niezmęczona. - Bez szpachli - Mpakiet (nie musi być z vinu, jeśli jest dołożony ze sztuką) - Mile widziane fajne wyposażenie typu head***, ogólnie dobrze, żeby nie był golasem. Edytowane 15 Stycznia 2019 przez r4ll Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 20 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 ??? Dla ciebie?Wysłane z mojego HAMMER_ENERGY przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4ll Opublikowano 21 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Hehe Paweł, nieee dla brata. Przecież wiesz, że ja już kupiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4ll Opublikowano 23 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Może być też e65 LCI lub a8 d3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi