mc_bartek Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Witam wszystkich. Jest może ktoś na forum kto zna auto lub mógłby podjechać zobaczyć? Mam 400 km więc fajnie jakby się znalazła dobra dusza. Pozdrawiam. https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-seria-3-m-pakiet-kamera-cofania-lopatki-184km-full-ID6BCZfr.html#fe78483d96 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 (edytowane) https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-seria-3-m-pakiet-kamera-cofania-lopatki-184km-full-ID6BCZfr.html#fe78483d96 Strona nie działa, przynajmniej u mnie Edytowane 14 Stycznia 2019 przez BASTARS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixx37 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-seria-3-m-pakiet-kamera-cofania-lopatki-184km-full-ID6BCZfr.html#fe78483d96 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mc_bartek Opublikowano 15 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Rozumiem, że nie ma nikogo kto mógłby tam podjechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konik Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Wsiadaj w auto bierz bmw do serwisu A nie żeby ktoś jechał za Ciebie oglądać dla kogoś będzie igla A dla Ciebie szrot Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Artek.... chłopak nie chce żeby ktoś kupił dla niego to auto, tylko żeby popatrzył ,czy w ogóle warto sobie nim głowę zawracać.... ja też bym próbował skorzystać z czyjejś uprzejmości w takiej sprawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konik Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Przemo a ja bym wsiadł i sam pojechał oglądać A nie liczyć na kogoś Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4K0 Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 (edytowane) Kolega może mieszkać dosyć daleko od miejscowości gdzie sprzedawany jest samochód... Więc po co ma jechać np. 200km żeby zajechać i zobaczyć że to szrot. Taka trasa wiąże się z wydatkami i dużą stratą czasu a jak ktoś mieszka niedaleko to mógłby podjechać albo nawet i podejść oraz obejrzeć dane auto czy w ogóle warto jechać taką trasę ^^ A gdyby samochód okazał się warty uwago to autor mógłby postawić np. 4pak dla tej osoby co poświęciła swój czas i pomogła Ja niestety nie mogę bo sporo km ode mnie Edytowane 16 Stycznia 2019 przez M4K0 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mc_bartek Opublikowano 16 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Kiedyś byłem na spocie w Toruniu i poznałem Foresta. Mówił, że jeżeli będę potrzebował pomocy w okolicach Wrocławia to mogę napisać na forum (podał mi nazwę). Mieszkam w Kościerzynie więc około 450 km od Was i koszt podróży to praktycznie cały bak paliwa. Jakbym miał jeździć po całej Polsce i tak sobie szukać to bym pewnie nie kupił sobie auta za takie pieniądze ponieważ wszystko bym wydał na dojazdy. Stąd moja prośba i liczę na zrozumienie. Pozdrawiam i dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 (edytowane) 10 godzin temu, konik napisał: Przemo a ja bym wsiadł i sam pojechał oglądać A nie liczyć na kogoś Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Wiem,ale przeczytaj to co napisałem ze zrozumieniem.... Kupowałem teraz felgi w Rzeszowie , i też poprosiłem i pomoc na BMW sport forum.... Kolega się odezwał, podjechał zobaczyć i okazało się że śmietnik....a miały być zajebiste.... Oszczędziłem cały dzień i z800 km... chłopak dostał na konto na dobrą wódeczkę za pomoc... Edytowane 16 Stycznia 2019 przez PRZEMO 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 (edytowane) Nie wiem co jest złego w prośbie o pomoc, ja nie raz podjezdzałem np do Dzidka zobaczyć a nawek odebrać części nawet dla osób z wro gdzie tylko jest 60km różnicy, a kolega ma 900 w 2str. Przemkowi też jeździłem oglądać auto które ogłoszone było w Namysłowie, a okazało się 23km ode mnie ? Edytowane 16 Stycznia 2019 przez BASTARS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi