Pawel4freak Opublikowano 4 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 Niestety nie uda się na jutro wydrukować, padła drukarka i wychodzi c***nia, serwis będzie dopiero we wtorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 10 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 Planuje dzisiaj wieczorem odebrać kalendarze. Jakiś mini spocik żeby rozdać większość kalendarzy, a Ci co nie mogą to indywidualnie? Sobota? Niedziela? Magnolia lub Bielany? Dajcie znać, który dzień i jak godzinowo to wypada @olog22 @Wojtas_wrock @viviek @Dixx37 @konik @Krzyviek @Jaro @mjphoto @Francuz @Rudix-R1 @hall @Ameryka @BASTARS @sagui @motobiker @Forest @Dyziu @Zkumeku @CzAkSs @Kamil_89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixx37 Opublikowano 10 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 (edytowane) Może by tak stadion w tę niedzielę? Organizujemy skoki ze stadionu z okazji WOŚPu, może ktoś razem z kalendarzem będzie chciał się dorzucić do puszki i spróbować swoich sił skacząc z dachu lub pobujać się na wahadle Edytowane 10 Stycznia 2020 przez Dixx37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 10 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 Może być stadion, ja się dostosuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixx37 Opublikowano 10 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 Godzinę temu, Pawel4freak napisał: Może być stadion, ja się dostosuję. Mi jest obojętne, bo i tak mnie nie będzie, no chyba, że będziecie na stadionie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 10 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 Gdybym się nie pojawił to prosiłbym o przekazanie kalendarza Jarowi, Bastarsowi lub Dyziowi, ewentualnie osobie trzeciej która im by miała dostarczyć ich kalendarze. Jeszcze nie mogę potwierdzić obecności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 10 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 Dobra ustalam niedzielę godzina 14:00 stadion tam gdzie dixx będzie. Chociaż jemu dam Jak więcej osób będzie chciało zmienić godzinę to piszcie propozycje. Będę prawdopodobnie w szarej corolli e12 HB Jak by się coś zmieniło to dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motobiker Opublikowano 10 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 (edytowane) A w sobotę wieczorem jakoś można odebrać? Ewentualnie niedziela wieczór? Po południe w niedzielę niestety spotkanie rodzinne ?, a w sobotę praca. Od 19 do 24 by mi pasowało. Mogę podjechać w wybrane miejsce. Edytowane 10 Stycznia 2020 przez motobiker 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 11 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 Bastars odbierz proszę dla mnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 11 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 Jak będę, to napewno odbiorę ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjphoto Opublikowano 11 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 Kalendarz pięknie wyszedł, świetna jakość i super pomysł z tym krótkim opisem fury . Za rok wysyłam swoją bunie do kalendarza, a może nawet dwie . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 11 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 Kto ma zeszłoroczny kalendarz wie, że nie ma lipy, Grunwald24 staje na wysokości zadania Poniżej zdjęcie robione kartoflem jak zmienił się kalendarz w porównaniu do zeszłego roku Na razie wszyscy, którym pokazałem stwierdzają, że jedno zdjęcie z opisem + logo na białym przezroczystym tle wypada na duży plus Brawa dla Dixx37 ? W pierwszym poście będzie aktualizowana lista osób, które odebrały kalendarz (skreślona osoba z listy płac oznacza odebrany egzemplarz). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zkumeku Opublikowano 11 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 W dniu 10.01.2020 o 18:36, Pawel4freak napisał: Dobra ustalam niedzielę godzina 14:00 stadion tam gdzie dixx będzie. Chociaż jemu dam Jak więcej osób będzie chciało zmienić godzinę to piszcie propozycje. Będę prawdopodobnie w szarej corolli e12 HB Jak by się coś zmieniło to dam znać. Ustrzelimy się indywidualnie. Jak mafia po haracz - niezapowiedzianie, z pompą i efektem (przekazania kalendarza i pesos). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olog22 Opublikowano 12 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 12 godzin temu, Zkumeku napisał: Ustrzelimy się indywidualnie. Jak mafia po haracz - niezapowiedzianie, z pompą i efektem (przekazania kalendarza i pesos). Jestem za, Tylko musimy sie w jednym miejscu koło tego stadionu zgadać. @Dixx37 daj znać z której strony podjechać itd żebyśmy byli jak najbliżej albo np tak żeby z dachu dało sie fajne grupowe foto strzelić czy coś Oli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 12 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 Jednak E46 a nie corolla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixx37 Opublikowano 13 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 W dniu 12.01.2020 o 10:19, olog22 napisał: tak żeby z dachu dało sie fajne grupowe foto strzelić czy coś Żeby jeszcze było komu te grupowe zdjęcie zrobić Fajnie, że kalendarze się podobają. Również wydaje mi się, że jedno zdjęcie na miesiąc lepiej wygląda niż dwa. Na chwilę obecną podjęliśmy z @Pawel4freak decyzje, że dopóki udaje się zebrać zdjęcia, to kalendarz będzie powstawał. Jak się zbierzemy i dogadamy szczegóły, to pewnie powstanie nowy post w najbliższym czasie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 13 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 Gdzie moge indywidualnie? Chyba ze spot styczniowy też wchodzi w gre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 13 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 Proszę o pisanie wiadomości prywatnej jak ktoś chce się umówić indywidualnie. Jeżeli ktoś będzie na najcie styczniowym to postaram się podjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 14 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 (edytowane) Panowie: @Krzyviek @Dyziu (Bastars zabrał) Kiedy co i jak z kalendarzami? Tylko wasze zostały Edytowane 16 Lutego 2020 przez Pawel4freak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi