Pawel4freak Opublikowano 14 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 (edytowane) @Robak97 dawaj fote na meila @Ans dawaj lepszą fote Resztę użytkowników zapraszam do oglądnięcia pierwszego posta i ocenienia co kto wrzucił Ci co nie wrzucili foty i spełniają regulamin zapraszam na meila ? Edytowane 15 Września 2019 przez Pawel4freak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chexer Opublikowano 16 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 Podeśle coś fajnego na dniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 16 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 Reszta fot będzie w temacie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixx37 Opublikowano 13 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 (edytowane) Wiem, że ostatnio mnie totalnie nie widać, ale jak ktoś śledzi socialki, to w wekendy można mnie najczęściej znaleźć w Głogowie lub na stadionie, a przy okazji jakby ktoś chciał sobie skoczyć z 220 m na linie (nie bunge), to zapraszam Wracając do tematu. Mam wstępny projekt kalendarza: oraz wpadłem na jeszcze jeden pomysł, a mianowicie zrobić edycja z większą ilością informacji na temat auta. Tutaj trzeba byłoby pomyśleć co dokładnie, ale dla przykładu daje dwa rzuty (bo projektem ciężko to nazwać). Treści są częściowo zmyślone, ale bardziej jestem ciekawe czy Wam się taki pomysł podoba. Jest to kalendarz klubu, ale będą go widzieć również osoby niezwiązane z klubem, a nawet marką, stąd też informacja o modelu, felgi sam często chciałbym znać. Jakieś propozycje? Edytowane 13 Października 2019 przez Dixx37 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 14 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 Kalendarz z większą ilością informacji o aucie jest fajną opcją. Na przyszły rok tylko jedno auto na miesiąc? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 14 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 Jak na razie nawet jednego auta na miesiąc nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixx37 Opublikowano 14 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 40 minut temu, Kamil_89 napisał: Na przyszły rok tylko jedno auto na miesiąc? W tamtym roku było ciężko uzbierać 24 zdjęcia, a w obecnym mamy połowę października i nie mamy nawet 12. Możliwe, że ludzie się obudzą i może uda się uzbierać więcej, ale nie wiadomo. Rozmawiałem kiedyś z Pawłem i mieliśmy w głowie świadomość, że w tym roku może być tylko 12 zdjęć, bo nie chciałbym sytuacji, w której muszę kogoś wyróżniać i zrobić tak, że w jednym miesiącu są dwa zdjęcia w innym jedno i kto ma być na całej stronie, a kto ma się z kimś podzielić miejscem. Dlatego obecnie bawię się z projektami na jedno auto i stąd też pomysł, żeby opisać coś więcej niż tylko nr silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robitaktorobi Opublikowano 16 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 Chętnie bym zasilił portfolio, ale jeszcze nie spełniam wszystkich punktów regulaminu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 16 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 1 godzinę temu, Robitaktorobi napisał: Chętnie bym zasilił portfolio, ale jeszcze nie spełniam wszystkich punktów regulaminu. Jeżeli ma tak wyglądać frekwencja to możliwe że regulamin ulegnie zmianie Fotkę podrzuć tak czy siak na meila, najwyżej wykorzystam do instagrama jeżeli jeszcze jej nie użyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robitaktorobi Opublikowano 17 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Okey. Poszło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 17 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Podoba mi sie pomysł z większą ilością danych. Wymyśl tylko co ma być w opisie (zapewne trzeba by było ustlić limit znaków). Ja jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polakosbanditos Opublikowano 17 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 2 godziny temu, sagui napisał: Podoba mi sie pomysł z większą ilością danych. Wymyśl tylko co ma być w opisie (zapewne trzeba by było ustlić limit znaków). Ja jestem za Wlasciciel samochodu móglby po prostu napisac kilka zdan o aucie (-: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 18 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Opcja numer 2 dobrze wygląda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 4 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Jak dla mnie ten środkowy jest spoko ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ameryka Opublikowano 5 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Dla mnie też nr 2. uważam ze nie potrzeba się rozpisywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olog22 Opublikowano 10 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 (edytowane) Może i moje B7 by się komuś spodobało na ścianie więc jedna z wielu fotek Edytowane 10 Listopada 2019 przez olog22 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixx37 Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 W dniu 10.11.2019 o 15:04, olog22 napisał: Może i moje B7 by się komuś spodobało na ścianie więc jedna z wielu fotek Po oględzinach na żywo twierdzę, że te auto jest tak duże, że nie wejdzie mi na kalendarz xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixx37 Opublikowano 23 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 (edytowane) @Ans @Krzyviek @tomasz325 @viviek @CzAkSs @hall @Leo @Beton @Ameryka @Zkumeku @mariusz13 @Tomek1989 @robi @Jaro @Dyziu Grudzień zbliża się wielkimi krokami, a ja jeszcze nie wiem, ile będzie konkretnie aut i jak to będzie wyglądać. Obecnie każdemu spodobał się pomysł rozbudowanych informacji dlatego każdy, kto przysłał zdjęcie musi mi dopisać info o aucie, które zgłosił. Kto nie podeśle, będzie miał pusto w opisie (kogo będę gdzieś kojarzył na fb, czy będzie na dniu dziecka, to będę ściągał o dane). Nick z forum właściciela: Rok produkcji: Model: Silnik: Moc: Felgi: Dla przykładu: Nick z forum właściciela: Dixx37 Rok produkcji: 2007 Model: E90 Silnik: M47 Moc: ~195 KM Felgi: 19' 220 Style Edytowane 23 Listopada 2019 przez Dixx37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ans Opublikowano 23 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 @Dixx37 Nick z forum właściciela: Ans Rok produkcji: 2001 Model: E46 Silnik: M54b30 Moc: 231 KM Felgi: BBS SR 18" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 24 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 Nick z forum właściciela:CzAkSsRok produkcji: 2013Model: f32 alpina designSilnik: 2.8Moc: 310kmFelgi firma vemann 18 cali Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ameryka Opublikowano 24 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 Nick z forum właściciela: Ameryka Rok produkcji: 1992 Model: E34 Silnik: 2.5 M50B25 Moc: 192 KM Felgi: 19” Wzór BBS LM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyviek Opublikowano 24 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 Nick z forum właściciela: Krzyviek Rok produkcji: 2011 Model: F10 Silnik: N47T Moc: 200 KM Felgi: 20' styling 356 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1989 Opublikowano 24 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 Nick z forum właściciela: Tomek1989 Rok produkcji: 1992 Model: e36 Silnik: s50b32 Moc: 321km Felgi: 3tg OZ Futura 9j i 10j Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 24 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 (edytowane) Nick z forum właściciela: Kamil_89 Rok produkcji: 2004 Model: E46 Silnik: N47 Moc: ~180 KM Felgi: 19' replika styling 127 Nick z forum właściciela: Kamil_89 Rok produkcji: 2007 Model: E81 Silnik: M47 Moc: 177 KM Felgi: 18' 216 Style Edytowane 25 Listopada 2019 przez Pawel4freak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 25 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 (edytowane) Nick z forum właściciela: viviek Rok produkcji: 1995 Model: e36 Silnik: M54B30 Moc: 231km Felgi: 3tg OZ Mito 8,5j i 10,5j Edytowane 25 Listopada 2019 przez viviek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi