smarowanie Opublikowano 31 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Zamierzam zmienić swój zderzak na M-tech, a co za tym idzie dorzucić dyfuzor CSL. Wiązać się to będzie z przerobieniem układu wydechowego. Najprostrzym sposobem było by wyciąć wnękę na koło zapasowe, ale ogranicza mnie butla wstydu. Macie jakieś indywidualne rozwiązania lub porady jak zrobić look csl ? Podejrzewam, że nie jeden już się za to zabierał. Interesuje mnie głównie jak zmieścić tam rurę i gdzie ją podwiesić.. Podglądowe zdjęcie dyfuzora csl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smarowanie Opublikowano 31 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Dla potomnych, znalazłem całą instrukcję, może komuś się przyda Pora zabrać się do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leo Opublikowano 31 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Wszystko fajnie ale to tylko just for look, nie wiem jakie masz plany co do auta ale mocy to to na pewno nie doda a smiem twierdzic ze raczej na pewno ją zabierze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smarowanie Opublikowano 31 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Godzinę temu, Leo napisał: Wszystko fajnie ale to tylko just for look, nie wiem jakie masz plany co do auta ale mocy to to na pewno nie doda a smiem twierdzic ze raczej na pewno ją zabierze.... Jakieś inne rozwiązania dające jakieś korzyści? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broder Opublikowano 31 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 taki wydech to przeciez zadna tajemnica Taki mam u siebie, ten konkretnie robi firma InsidePerformance Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leo Opublikowano 1 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 no i to co wrzucił Broder wygląda przynajmniej poprawnie, bo to wcześniejsze rozwiązanie to katastrofa, chyba lepiej było by przykleić końcówki do dyfuzora i psiknąć czarnym szprajkiem do srodka zeby nie rzucało się w oczy to że nie lecą tamtędy spaliny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 (edytowane) https://m.olx.pl/oferta/wydech-tlumik-eisenmann-bmw-e46-e36-CID5-IDxTJyk.html/#position=2&page=3 Moze nie idealnie w tym stylu o ktory mowisz , ale tu masz sprawdzonego eisa bez kombinacji https://www.olx.pl/oferta/wydech-tlumik-eisenmann-bmw-e46-e36-CID5-IDxTJyk.html Edytowane 2 Stycznia 2019 przez Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broder Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 4 godziny temu, Wojtek napisał: https://m.olx.pl/oferta/wydech-tlumik-eisenmann-bmw-e46-e36-CID5-IDxTJyk.html/#position=2&page=3 Moze nie idealnie w tym stylu o ktory mowisz , ale tu masz sprawdzonego eisa bez kombinacji https://www.olx.pl/oferta/wydech-tlumik-eisenmann-bmw-e46-e36-CID5-IDxTJyk.html Zeby bylo smieszniej to moj byly eisenmann Oryginalnie wyjscie na druga strone jest poprowadzone z koncowki wydechu tlumika ten moj byl przerobiony, a bok koncowki zaspawany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smarowanie Opublikowano 2 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 W sumie nie głupi pomysł samemu tak pociągnąć, spróbuje to jeszcze rozwiązać z modelu takiego jak wrzucałem zdjęcie, ale tak by to miało ręce i nogi. Jak coś naskrobię w garażu to wrzucę zdjęcie. dzięki za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broder Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 tyle ze ten eisenmann wyglada slabo, rozstaw jest duzo szerszy od m3 To jest co prawda VT, ale ten eis ma wlasnie taki rozstaw, dlatego z niego ostatecznie zrezygnowalem i odsprzedalem dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi