xaryon Opublikowano 30 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 (edytowane) Hej, właśnie wracam do Wrocławia i przed autostrada włączyły mi się 3 pomarańczowe kontrolki - od DSC, hamulca ręcznego i (chyba) ciśnienia w oponach. Poza piskiem i nagłym włączeniem się tych kontrolek nic w jeździe się nie zmieniło. Zatrzymałem się na Orlenie, wyłączyłem silnik, po ponownym uruchomieniu kontrolki nie zgasły. Co może być tego powodem? Co mogą sygnalizować w takiej konfiguracji? Edytowane 30 Grudnia 2018 przez xaryon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iksu Opublikowano 30 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 1 czujnik skrętu 2 czujnik abs 3 zj****ny sterownik na pompie abs - zimne luty najbardziej prawdopodobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xaryon Opublikowano 30 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 35 minut temu, Iksu napisał: 1 czujnik skrętu 2 czujnik abs 3 zj****ny sterownik na pompie abs - zimne luty najbardziej prawdopodobne. Mały update: byłem na zakupach, gdy wróciłem i odpaliłem - kontrolki się nie świeciły i nie zapaliły się ani razu w drodze do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 30 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 Czujnik abs. Tez tak mialem kilka razy az w końcu juz nie zgasly. Sprawdz na kompie ktory sieje blad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xaryon Opublikowano 30 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 19 minut temu, Xaime91 napisał: Czujnik abs. Tez tak mialem kilka razy az w końcu juz nie zgasly. Sprawdz na kompie ktory sieje blad Łatwiej powiedzieć, niż zrobić. Nie mam bladego pojęcia, jak to sprawdzić, że nie wspomnę o braku odpowiedniego sprzętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 31 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Jesli to faktycznie czujnik abs i byl jego blad to bedzie w pamieci wiec starczy pierwszy lepszy warsztat i komputer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi