Rudix-R1 Opublikowano 30 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 7 minut temu, Ameryka napisał: 1. Forest2. Zkumeku3. Pawel4freak - z kalendarzami jeżeli wszystko się uda4. maris5. BASTARS6. viviek7. Francuz & Skrzat8. PRZEMO9. Dixx37 - na 90% będę, wiec się wpisuje 10. sagui 11. sebo293 12. Chudziutki 13. Chexer 14. Beton 15. Maciejewski 16. Kojak & Kasia 17. Smarowanie 18. Szpadyzory 19. lugi 20. Mirek1979 21. Kaczmar 22. Ameryka 23. Rudix-R1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIEDZWIEDZ78 Opublikowano 30 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 Bardzo kiepsko z miejscem moi mili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudziutki Opublikowano 30 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 Na prawdę bardzo kiepsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejewski Opublikowano 30 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 No jest mega ciasno ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudziutki Opublikowano 30 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 Dajcie znać gdzie się znajdziemy, bo tam gdzie zwykle nie było ani pół miejsca więc stanąłem po drugiej stronie przy "H" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejewski Opublikowano 30 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 Ja stoję przy M wiec rozrzut będzie mocny Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIEDZWIEDZ78 Opublikowano 30 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 Dzięki za spotkanie i jeszcze raz wszystkiego dobrego w nowym roku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dixx37 Opublikowano 30 Grudnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 30 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 Porozrzucani ale daliśmy radę! Dzięki za spotkanie, fajnie znów było zobaczyć w miarę liczna grupe Wszystkiego dobrego wszystkim w nadchodzącym Nowym Roku ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 30 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 Dziękuję za spotkanie, mimo złej aury było nas trochę dzisiaj Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 30 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 Dzięki za spota, Czaksom za bąbelki, no i Wszystkim jeszcze raz najlepszego w Nowym Roku ?✌️ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejewski Opublikowano 30 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 Miło było poznać Najlepszego w Nowym Roku i do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luqi Opublikowano 30 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 (edytowane) Dzięki za spotkanie, milo było poznac? W Nowym Roku wszystkiego najlepszego oraz jak najliczniejszych spotów w przyszłości Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 30 Grudnia 2018 przez luqi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid111 Opublikowano 30 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 Dzięki za spota, niestety dla mnie zakończyło się pechowo Ktoś uszkodził mi obudowę lusterka, zdjąłem ja dla bezpieczeństwa... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chexer Opublikowano 30 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 Tym razem pech z @Kiliego przeszedł na Ciebie Dzięki za spota. Wszystkiego najlepszego w 2019! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 30 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 (edytowane) @Iksu i @Rudix-R1 mieliście chyba najlepsze kolory patrząc na cały parking podziemny Jedyne perełki co się wyróżniają na tle szarości i nudy Nawet nie widziałem momentu kiedy @Dixx37 cykał fotki taki zalatany byłem @michal_f jak odjeżdżałeś to jest k***a szeroko @Rudix-R1 troszkę spóźnione, ale wszystkiego najlepszego Życzę wszystkim kasy, pomysłów na jej wydanie, śliskich panewek, cichych łożysk, taniego paliwa oraz, co najważniejsze, przyczepności PS jakieś uwagi co do kalendarza to temat w odpowiednim dziale, w nowym roku rusza nabór na zdjęcia do 2019 Edytowane 30 Grudnia 2018 przez Pawel4freak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid111 Opublikowano 30 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 Tym razem pech z [mention=24138]Kili[/mention]ego przeszedł na Ciebie Dzięki za spota. Wszystkiego najlepszego w 2019!To tylko obudowa ! dobrze, że samego szkła nie uszkodził bo tutaj już fotochrom niestety. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iksu Opublikowano 31 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 @Pawel4freak spoko spoko ale mnie nie było hahhahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 31 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 2 godziny temu, Iksu napisał: @Pawel4freak spoko spoko ale mnie nie było hahhahah To czyja ta niebieska? XDDDDD TROCHE PRZYPAU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 31 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 19 minut temu, Pawel4freak napisał: To czyja ta niebieska? XDDDDD TROCHE PRZYPAU Ta niebieska estoril na OB to auto @Kojaka ?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojak Opublikowano 31 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 1 godzinę temu, Beton napisał: Ta niebieska estoril na OB to auto @Kojaka ?? Potwierdzam, to moje wozidło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 31 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 1 minutę temu, Kojak napisał: Potwierdzam, to moje wozidło W takim razie twoje i rudixa zrobiło na mnie wow wcozraj PS te kierunki jakiej firmy bo tak średnio spasowane był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojak Opublikowano 31 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 29 minut temu, Pawel4freak napisał: W takim razie twoje i rudixa zrobiło na mnie wow wcozraj PS te kierunki jakiej firmy bo tak średnio spasowane był Tak już kupiłem, ale nie zgłebiałem tematu marki kierunków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0nr4d Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Nie wk***iają się ci z Aleja Bielany ze te spoty tu robicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Mamy tam swojego ochroniarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi