psokl Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 (edytowane) Sprzedam bmw 320d 2011Sprzedaż prywatna. Zdecydowałem się na sprzedaż ze względu na przeprowadzkę do Austrii - co wiążę się z bardzo wysokim podatkiem od importu (NoVA) auta.Auto absolutnie nie wymaga wkładu finansowego. Sprawowało się bardzo dobrze, na prawdę godne polecenia. Regularnie serwisowane i doinwestowane (turbina org. bmw wymieniona przy 145000km, tylne hamulce komplet przy 210000km, dużo prewencyjnych napraw i przeglądów - historia do sprawdzenia w serwisie) Prawdziwy przebieg 215000km pierwsza rejestracja 21.11.2011 2.0d 185 konie, euro 5 Możliwość sprawdzenia w dowolnym serwisie wyznaczonym przez kupującego Dwa komplety opon (wiek: letnie dwa sezony, zimowe jeden) Bezwypadkowy Bardzo dobre wyposażenie (podgrzewana kierownica, jasno brązowa skórzana tapicerka, nawigacja, automatyczne światła drogowe bi-xenon, 6 biegowy automat itp) Klatka dla pieska i podstawka do fotelika nie wchodzą w skład oferty VIN: WBAUY11050F206035 CENA: 36 300 zł UWAGA! Auto zarejestrowane i użytkowane przeze mnie w Niemczech.Auto znajduje się i jest do obejrzenia w Niemczech, miejscowości Erftstadt (50374, okolice Kolonii).Płatność możliwa w złotówkach lub w euro. Gotówka lub wpłata na konto (preferowane).Proszę dzwonić na +49 1738941494 (numer niemiecki ale porozmawiamy po Polsku) ew. pisać na piotr.sokolinski@smurfitkappa.depozdrawiam i zachęcam do zakupu Link YOUTUBE: Edytowane 17 Grudnia 2018 przez psokl nowa cena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenzie Opublikowano 10 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Czyżby wiązka idąca do tylnej wycieraczki uszkodzona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psokl Opublikowano 15 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Dnia 10.12.2018 o 20:53, Kenzie napisał: Czyżby wiązka idąca do tylnej wycieraczki uszkodzona? Hej, Nie, wszystko jest ok - czemu tak twierdzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenzie Opublikowano 17 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Dnia 15.12.2018 o 19:37, psokl napisał: Hej, Nie, wszystko jest ok - czemu tak twierdzisz? Bo na 5. Zdjęciu wycieraczka nie jest w pozycji wyjściowej - typowy objaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psokl Opublikowano 17 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 aha dzięki, to nie to, po prostu wycieraczka ciężko chodzi (też typowy objaw) i ją smarowałem/rozruszałem. Musiałem zostawić. w złej pozycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psokl Opublikowano 17 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Nowa cena: 36 300 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi