77gienek Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 witam niewiem gdzie podlaczyc wychodzacy z radia kabelek nr 13-oswietlenie? pozdrawiam 77gienek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 I pewnie ten kabelek jest koloru zułtego ? standardowo ma byc podlaczany pod oswietlenie czyli jesli wlaczysz swiatla to znaczy ze jest ciemno i radio zaczyna mocniej swiecic ja u siebie zawsze podlaczalem to pod staly plus bo mnie wkourzalo pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 to zależy jeśli w dzień nie ma oświetlenia to jak mówi maximus, ale jeśli coś w dzień jest podświetlane to po zapaleniu swiateł powinno sie przyciemnić oświetlenie innych urządzeń żeby nie raziło - tak jest w standardzie bmw - radio, zegarek jest cały czas podświetlany a jak zapalimy światło to przygasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
77gienek Opublikowano 10 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 zastanawiam sie gdzie bedzie lepiej czy pod zegarek czy pod zaroweczke np z oswietlenia wskaznikow,czy jak podepne ja pod zaroweczke z oswietlenia wskaznikow to czy bedzie sie sciemnialo razem ze wskaznikami? bo podlanczalem pod + z zaroweczki od oswietlenia i wydaje mi sie ze te sciemnianie dziala na mase bo niebylo zadnego efektu [ Dodano: 10 Czerwiec 07, 13:11 ] oki juz doszedlem do tego, w radiu jest fotodioda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi