Mazi Opublikowano 1 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Witam, Szukam silnika m57 kompletny bądź częściowo kompletny bądź prawie słupka z niezbędnym osprzętem do prawidłowej pracy (wtryski,DME,kluczyk itd obowiązkowo) . Nie będę ukrywać ale interesują mnie opcje budżetowe (do 1500pln), stan bez wkładu finansowego (oczywiście nie licząc serwisu olejowego , żeby ktoś nie myślał ze oczekuje świeżego oleju ;D ) . Silnik ma odpalać zimny/ciepły na strzał, trzymać kompresje, jechać powinien normalnie i nie kopcić (więcej niż zakłada to norma społeczna ). Wariant "w aucie" najmilej widziany. Obowiązkowo chciałbym go odpalić i posłuchać więc jak będzie na palecie to taką opcje trzeba zorganizować ( no chyba, że ktoś jest NA PRAWDĘ pewny tego silnika to z papierem gwarancji rozruchowej) . Jakby ktoś z Was koledzy znał kogoś kto ma od groma takich silników aby ew podjechać do takiej osoby to proszę mi dać znać. Info proszę w temacie bądź na pw jak kto woli. Za sprawdzone info dobry 4-ro pak z dostawą do domu, bądź równowartość na konto jak ktoś nie pije (piszę serio). pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 1 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 @CzAkSs twój już poszedł? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 1 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 https://allegro.pl/oferta/768153182 dzwoń do moich kuzynów, jak mają słupek to mają i resztę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baran Opublikowano 1 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Mam fajny słupek , 300 tys km , olej syntetyk , u mnie do końca jeździło , auto z zagranicy. 787 178 225. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Lezy na sprzedaz oddam w dobrej cenie z wszystkim co chciałeś bez turbo pompy wspomagania alternatora i rozrusznika Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi