Kamil_89 Opublikowano 24 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Po 11 będę wychodził z pracy, więc powinien zdarzyć. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrrtin Opublikowano 24 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Ja z Młooody m niestety odpadamy. W drodze na S8 pan wjechał mi w tył ? dla jasności w tył auta. Ps. Czytałem na internecie że to znak dla Młodej Pary o wspaniałym i długim związku ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dixx37 Opublikowano 24 Listopada 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Francuz Opublikowano 25 Listopada 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Panie, Pany Cóż mozemy powiedzieć ? Możemy sobie tylko zyczyc aby na kazdym kroku spotykać takich ludzi jak Wy. Nie zamierzam wazelinować ale obiektywnie stwierdzam i powielam slowa gosci weselnych ktorzy mowili ze jestescie ludzmi ktorych nie spotyka sie na codzien i serdecznie wypowiadali sie na temat owej akcji i Waszego zaangażowania. Mam nadzieje, że uda mi sie kiedys kazdemu z Was jakoś odwdzieczyc. W tak waznym dniu dla nas potrafiliscie obnizyc nam stres i wspomóc dobry humor ? co sie bede rozpisywac, jestescie zajebisci i bardzo milo bedziemy to wspominac. Tymczasem Wasze zdrowie ? 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 25 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Jeszcze raz wszystkiego, naaajjjj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xaryon Opublikowano 25 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 26 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 Wielkie DZIĘKI wszystkim którzy poświęcili swój czas by być tego dnia z Młodymi i stworzyć Orszak Weselny ? A Kamilii i Francuzowi jeszcze raz WSZYSTKIEGO DOBREGO ? P.S Ja już w drodze powrotnej do DE, gdy dotrę wrzucę kilka zdjęć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 28 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Dnia 26.11.2018 o 11:58, Forest napisał: Wielkie DZIĘKI wszystkim którzy poświęcili swój czas by być tego dnia z Młodymi i stworzyć Orszak Weselny ? A Kamilii i Francuzowi jeszcze raz WSZYSTKIEGO DOBREGO ? P.S Ja już w drodze powrotnej do DE, gdy dotrę wrzucę kilka zdjęć. Dziadzia weno wrzuc zdjecia to sobie zapisze ? co kto ma to tez bardzo prosze o dodanie ? Jeszcze raz serdecznie Wam dziękujemy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 28 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Masz synek ze czy 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojak Opublikowano 28 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krismont1982 Opublikowano 28 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krismont1982 Opublikowano 28 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 VID_59880208_073815_058.mp4 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Forest Opublikowano 29 Listopada 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Zdjęć Passata widzę nikt nie zrobił ? 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. skrzat Opublikowano 29 Listopada 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Wzruszenie trzyma nas do dziś ... dziękujemy wszystkim raz jeszcze.. Takiej ekipy jak w naszym klubie wszyscy mogą nam zazdrościć.. Pamiątka na pewno znajdzie honorowe miejsce w naszym domu Dzięęęęękuuujeeeemy 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 No to takie ostatnie od GS 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenzie Opublikowano 6 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Fajna sprawa... Jak ja się hajtałem, to miałem Alfę 159. Nie miałem takiego orszaku, bo żadnej alfie nie udało się dojechać bez awarii, a orszak lawet to trochę lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 6 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Nie widzę problemu - hajtnij sie drugi raz to zrobimy Ci orszak ? Bardzo miła inicjatywa jeszcze lepszych ludków. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi