GregorN Opublikowano 17 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Witam wszystkich forumowiczów , Mam mały problem ze swoją e61 mianowicie ani jeden ani drugi pilot nie chce mi otwierać auta ...muszę wyciągnąć kluczyk i dopiero kluczykiem otwierać i zamykać auto... A drugi temat to ze radio nie znajduje żadnych fal i tylna szyba nie grzeje wogole ... Co się dzieje z moją bmka?? Pomóżcie proszę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 17 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Sprawdz wiazke klapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixx37 Opublikowano 17 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 tak, jak mówi Niedźwiedź sprawdź wiązkę moduł od pilota i antena radia jest w tylnym słupku i podsufitce. Znajdziesz w necie na 100% widziałem jak Wazzap się tym bawił w e60 właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorN Opublikowano 17 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Dzięki chlopaki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 24 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Dokładnie, rozbierz słupek i tam masz winowajcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lapa Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Witam Panów ? Nie chcę zakładać nowego tematu, więc tu zadam pytanie. Potrzebuję, we Wrocławiu dorobić kluczyk do e61 - macie może jakieś sprawdzone zakłady ? Jaki jest tak plus/minus koszt dorobienia i zakodowania ? Jeszcze jedno (będę pierwszy raz dorabiał kluczyk) może "głupie" - czy takie dorobienie i zakodowanie daje 100 % pewności, że będzie działał. Pytam się bo autko będzie zagranicą i ewentualnie sprawdzić czy działa będę mógł dopiero po kilku dniach jak wrócę. A kluczyk potrzebuję dorobić bo przestał kompletnie działać ? Jak dla mnie problem wiązki w klapie odpada, bo inne kluczyki normalnie działają, otwierają zamykają tylko ten jeden nawala. Z góry dziękuję za wszelkie informację Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zdalnie chyba nie dorobisz kluczyka, bo zazwyczaj trzeba je dopisać w aucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efendi Opublikowano 17 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 W ASO robią zdalnie za około 600 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Moim zdaniem też, zajrzyj w slupek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi