Pipin Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 (edytowane) Cześć. Zakupiłem 2 tygodnie temu e87 123D przebieg 180tys. do 160 był serwisowany w aso. Tak czy siak 2 tygodnie nie ujechałem i już coś się dzieje. Silnik szumi/grzechocze/chrobocze i hałas wzrasta razem ze wzrostem obrotów. Problem ten sam zarówno na zimnym jak i na nagrzanym. Przy starcie na zimnym i wyłączeniu nie słyszę rozrządu. Auto i tak miało trafić na pełen serwis za ok. 2-3 tygodnie albo i później( wcześniej nie ma terminów u Leo), ale w tym momencie nie wiem czy mogę z tym jeździć, a auta potrzebuje ... Jak myślicie ujadę z tym jeszcze te 3 tygodnie? jakies 400km miasto/droga czy lepiej nie ryzykowac i szukać mechaniura szybszego? Wygląda to tak na zimnym: Edytowane 15 Listopada 2018 przez Pipin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iksu Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Brzmi jak rolka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Jak Leo nie ma terminów, to podjedź do Bystrego może Maciek z MPserwis coś zaradzi, a jak nie to Grzesiu z Bukowia, specjalizuje się w rozrządach właśnie 3er i 5er, te zj****ne co są na tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipin Opublikowano 15 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 (edytowane) Czyli to jednak rozrząd? W sumie ma prawo bo 180 tys i nie wymieniany był ?. Chyba cud, że tyle ujechał. Moglibyście bardziej prezycyjnie określić dane kontaktowe, bo Maćka z Bystrego znalazłem, ale nie ma numeru tel na google a Grześka z Bukowia to chodzi o Fąfare? Btw. Wiela to Fąfara bierze za rozrząd? Edytowane 15 Listopada 2018 przez Pipin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 601 493 406 Maciek Tak Fąfara, coś kole 2500 z częściami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipin Opublikowano 16 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Dzięki, wielkie na poniedziałek jade do Bukowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi