Mewa Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Cześć od dłuższego czasu szukam BMW E61 / E83, ciagle trafiam same gruzy. Poszukując na Dolnym Śląsku trafiłem na takie ogłoszenie, gość podaje vin. Jestem z Wrocławia trochę km mam a już sporo km przejechałem na marne. Co sądzicie ? Ktoś może oglądał ? https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-seria-5-bmw-525d-lci-x-drive-logic7-usb-hd-ID6Bq5CS.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixx37 Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Olog sprzedaje swoją e60, ale różnica w cenie niestety spora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 15 minut temu, Dixx37 napisał: ale różnica w cenie niestety spora w wyposażeniu również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mewa Opublikowano 12 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Niestety gabaryty tego pięknego E60 nie wystarcza mi. E61 bądź E83 wchodzi w grę, wierze ze w końcu znajdę ( szukam 3 miesiące ? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejewski Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 3 miesiące łe to na początku poszukiwań jesteś ;D Tak po prawdzie jak nie pojedziesz, nie wejdziesz pod spód nie pojeździsz to i tak nie kupisz. Zdjęcia ok ale ważniejsze co ma "serducho" do powiedzenia i cała reszta mechaniki. Przebieg mało prawdopodobny ale przynajmniej ładnie wygląda w ogłoszeniu. Mi zeszło coś około roku na wycieczki i oglądanie samochodów a i tak wróciłem innym niż szukałem Także trzymam kciuki na pewno coś fajnego uda Ci się znaleźć. Cierpliwości 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixx37 Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 1 godzinę temu, Pawel4freak napisał: w wyposażeniu również Jasne, że tak ale jak ktoś szuka auta za 26k, to ciężko dołożyć tylko 13k do innego auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Z drugiej strony patrzeć, 2009 rok za te pieniądze to cudów nie ma się co spodziewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mewa Opublikowano 12 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Póki co na ciekawsze warianty nie trafiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 daleko do zielonej nie masz..... jedź , zobacz, kup lub nie... za te pieniądze szału nie będzie , pakiet startowy z 10 koła i będzie ładny wóz...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mewa Opublikowano 12 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 1 minutę temu, PRZEMO napisał: daleko do zielonej nie masz..... jedź , zobacz, kup lub nie... za te pieniądze szału nie będzie , pakiet startowy z 10 koła i będzie ładny wóz...? Dużo osób piszę , nie będzie szału za te pieniądze co mam rozumieć przez to ? Pakier startowy, o czym mówisz ? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 oleje , filtry , hamulce , klapki w kolektorze , koło pasowe , wtryski , może sprzęgło i dwumasa.... to auto jest tanie bo to trochę biedna opcja- brak skóry , manual [ ja bym nie kupił już manuala], brak head up , bez m paka.... oczywiście wszystko można zrobić , tylko czy ci się chce robić /inwestoawać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mewa Opublikowano 12 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Tu akurat wersja na skórach i manual jest dla mnie jedyną formą akceptowalną, nie mogę przekonać się do automatu. Trochę masz racji ale czy w budżecie 30 k coś lepszego można trafić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 (edytowane) jak już to na półskórach?jak byś pojeździł automatem z dwa dni to na manual byś patrzeć nie chciał ... Edytowane 12 Listopada 2018 przez PRZEMO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Można, E39, e46, audi a4, A6, s6c5, passaty, mercedesy, nie patrzył bym tylko na jeden model i markę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mewa Opublikowano 12 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Teraz, Pawel4freak napisał: Można, E39, e46, audi a4, A6, s6c5, passaty, mercedesy, nie patrzył bym tylko na jeden model i markę. Patrzyłem na właśnie te co wymieniłeś, słowem klucz bym napęd na 4 koła, sporo miejsca, ciekawy silnik i wygoda. Z tych wymienionych póki co udało mi się trafić na E61 i E83. Ciężko trafić coś ciekawego, tymbardziej w manualu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi